2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Kínai EZCast kütyü

  • (f)
  • (p)
Írta: |

2800 forintért teljes kiegészítőszett, plusz egy frankón működő tévéokosító-streamelő dobozka.

[ ÚJ TESZT ]

Konklúzsön

2800 forintért teljes kiegészítőszett, plusz egy frankón működő tévéokosító-streamelő dobozka. Az anyaghasználata ugyan nem a legmagasabb, de stabilan össze van téve, és úgysem cipelem sehova, szóval kit érdekel. A dolgát szinte hibátlanul teszi, egyszer volt csak, hogy valamire nem volt hajlandó, meg kicsit trükközni kell a beállításoknál, hogy a tükrözés működjön.

Rettentően keveset fogyaszt, nem igazán van olyasmi, amivel igazán ellene tudnék szólni. Természetesen, ha valaki erősebb kütyüre vágyik, ami dinamikusabban, és minden esetben röccenésmentesen elbánik mindennel, az nem ezt keresi. De azok nem is ennyibe kerülnek. Nagyon szimpatikus kis dobozka.

Itt elérhető, bár már nem 10 dollár az ára. Rövid körbetekintés után rájöttem, hogy meglepő módon erősen Android stick árban van már a legtöbb helyen, amit nem tudok mire vélni. Természetesen vannak ettől olcsóbb EZCast dobozkák, meg stickek is, és tudásban nem lehetnek szegényebbek azok sem, így érdemes lehet megfontolni a vásárlásukat.

Köszönöm a figyelmet!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.