2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

HTC One V - Fémdobozos jégkrém és hTC

A HTC One V a One sorozat legolcsóbb és legkisebb tudású androidos gépe.

[ ÚJ TESZT ]

Üzemidő, összegzés

Üzemidő, összegzés

A készülék 4 sávos GSM modult kapott, 3 sávos HSDPA modullal karöltve, melynek sebessége nem felfedett információ a mai napig sem.
Wifi b/g/n szabványokat ismeri, kapunk GPS-t is, ami elég gyorsan talál jelet, nem is veszti el azt és pontos is. Bluetooth modult is kapunk természetesen, mégpedig a 4.0-ás verziójút.

A borítás alól nem szedhető ki az akkumulátor, de kapacitása 1500 mAh-ás, ami se nem túl brutál, se nem túl kevés. Egy napot kibír kemény használattal is, de kicsit visszafogottabb használattal a 2-2,5 nap sem kizárt.

A készülék meggyőző volt, anyaga kiváló, üzemidő is teljesen oké, a rendszer sebessége is jó, főleg az 1 magos gépek körében, sense felülettel a fedélzetén. Frissítés (4.1) véleményem szerint várható, és remélünk még egy kis gyorsulást.

A kijelző szép képet ad, mérete is kézreálló, de a sárgásodás, ami ráadásul szériahiba, elrontja ezt az összképet bennem. Most a készülék függetlenül 70 ezer magyar forint lepakolása után a miénk lehet. Ez nem túl olcsó, de tényleg szuper az anyagminőség, csak az a sárga folt a kijelzőn, na az nem kellett volna. Véleményem szerint 60 ezer alatt ha be tudjuk szerezni jó vétel lehet, és én adnék a készüléknek egy Ajánlott minősítést az olcsóbb ár reményében.

A készüléket a hTC Magyarország biztosította.

sdd2

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.