2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

LG Optimus L7: hűsítő elegancia

Az LG Optimus L7 került hozzám, mint első LG készülék, de kicsit csalódtam ebben a modellben.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, tartozékok

Bevezető, tartozékok

Az LG mostanság feléledt és kezd a nagyok felé kacsintgatni: a 4X HD egy elég jól sikerült modell lett, valamint nemrég megjelent egy hír is, miszerint az LG gyártja majd a legújabb Nexus modellt, az LG Optimus G pedig a specifikációk alapján tarolhat is, főleg ha kellemes árcímkével adják majd, de már nagyon elkalandoztunk, jelen tesztünk alanyától, vagyis az Optimus L7-től. A készülék nem egy felső kategóriás cucc, inkább alsó – közép, erre hamarosan bővebben fény derül.

Egy biztos, nagy kijelzős, elegáns telefonról beszélünk, melynek szoftvere hűvös helyen tárolandó. Ez mind jól hangzik, csak a burkolat alá majd mikor benézünk... hát nem egy V8-as duruzsol.

A készülék egy igen kicsi dobozban érkezett, alapszíne szürke, ezt az LG logo töri meg több helyen, plusz a készülék képe is ott vigyorog, néhány paraméterrel együtt.
A dobozt kinyitva, a szemünket veri ki a készülék, annyira elöl van. Tovább pakolászva megcsillan a microUSB kábel, a töltőfej, az NFC tag, a kezelési könyv és a headset. Utóbbinak a minősége enyhén fogalmazva is borzalom: se mély, se magas hangzásról nem beszélhetünk sajnos.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.