2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Házimozi rovat

Belépőszintes sztereó felfrissítése vol. 2.0

A sztereó híveinek szeretnék kicsit kedveskedni, illetve bemutatni az új rendszeremmel történt vajúdásom.

[ ÚJ TESZT ]

Zárszó

Így a végére sok mondandót nem szeretnék hagyni, csak pár apróságot említenék meg, összegeznék.

Hangdobozok:

A kezdeti kudarc és csalódás után pofás jószágokká váltak, mind küllemben, mind hangzás terén. Mint ahogy már említettem, vérbeli hifijószág, hangzásuk ennek megfelelő, se több, se kevesebb. Az viszont biztos, hogy a saját árfekvésében méltán tartozhat az elithez. Minden tartományban megfelelően szól, nincsenek drámai lyukak benne, persze nem hibátlan, de egyik hang sem nyomja el a másikat, elég nagy dinamikája van, pedig pont ettől féltem a megvételekor, szerencsére csak pozitívum ért ezzel kapcsolatban, bár kicsit kalandosra sikeredett a története.

Erősítő:

Minőségibb darab az alsó házból, igényesebb, külföldi használt cikk kereskedőknél is fellelhető, tehát már innen tudni, hogy kevés az esélye a mellé nyúlásnak. Az biztos, hogy megélt már szebb napokat, de egyáltalán nem bántam meg a rá szánt időt. Nem terveztem erősítőt cserélni, de kénytelen voltam a dobozok miatt, mivel igényelték a dinamikusabb és nagyobb teljesítményű meghajtást.

Összhatásra tekintve nem panaszkodhatok, egészen jól passzolnak egymáshoz. Legvégül készítettem két hangfalállványt, ami kimondottan hozzájuk lett méretezve.

És akkor a képek:

Köszönöm a figyelmed.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.