2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Barkács rovat, avagy sztereóból 2.1-et

Egy sokak számára már látott dobozpár felhasználásával frissítettem fel a TV nézéshez használt rendszerem.

[ ÚJ TESZT ]

Ismertető

Sajnos az egyik írásomban bemutatott hifierősítőm beadta a kulcsot, chiphibával, így kénytelen voltam egy másik megoldás után nézni, ami végül egy olyan lett, aminek elkövetését álmomban sem gondoltam volna.

Vérbeli sztereó függőként, nem vagyok hajlandó olyan rendszert hallgatni amiben szerepel a „pont” jelző (az örök vitáról ugorjunk tovább), ennek miértjére nem szeretnék kitérni, de a hátamon feláll a szőr egy komplett rendszer láttán. A PC-s zörgők már emészthetőbb világgal rendelkeznek, de sosem szimpatizáltam ezekkel sem, így biztos eme utálatom sodort a 2.1 világába, amolyan csak azért is módon.

Egy ideje már fennállt a régi erősítő hibája, így kénytelen voltam valamit tenni, hogy a TV bekapcsolása után ne a vajas bödön döngése ringasson meghitt nyugalomba, hanem valamivel gusztusosabban tudjam várni Magdi anyus esetlegesen felcsendülő hangját.

Tehát a feladat adott volt, nem akartam újra hifibontással és egyéb szöszöléssel szenvedni, ezért bogarásztam a Google legmélyebb bugyraiban, Personal Computer mellé szánt hangrendszer után kutatva. Itt sajnos meg volt kötve a kezem, mivel a fő cél az volt, hogy ki lehessen kapcsolni, vagy legalább készenléti üzemmódba lehessen rakni a szerkezetet, de természetesen nem volt emberi áron ilyen célú alapanyag.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.