2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kiváló karácsony

    A budin ülve nézegettem a helyi ingyenes hirdetőújságot, aztán egyszercsak kikerekedtek csípától szűk szemeim; a halálhírek között észrevettem egy barátom apját. December 22.-én temették.
    Mocskosul ég a pofám, mert nem tudtam, és így elmenni sem tudtam. De ez így neki(k) milyen karácsony?

    Zolaash 13 éve 2

  • Négyesem van a lottón!

    Bizony! Igaz, hogy csak a skandinávon, így csak 1215 forintot fizet. A joker-en is van két szám, így az is egy ezres... Nyertem 2215 forintot. Baró! :K :DDD

    Zolaash 13 éve 10

  • Tömegközlekedés

    A legközelebbi választáson arra a pártra fogok szavazni, amelyik elveszi a nyugdíjasoktól az ingyen utazást. Tököm tele a sok kriptaszökevénnyel, húzzak maguk után a banyatankot, úgy futnak az ülőhelyért mint a kenyai rövidtávfutók. Nem jelez egyik nagytudású sem, állnak az ajtónál mint a birkák, a busz megáll, ajtó zárva marad. Egyik tüdőfejű öreg előrekiabál a sofőrnek: A középsőt is! Nem ám "légyszi", "legyen szíves", semmi. Mikor az ajtó kinyílik, leszállnak vagy tízen. Az összes birka a másikra várt, hogy megnyomja a gombot. A lépcsőn lefelé megáll, és megbeszéli a másikkal, hogy én a lidlibe megyek, te a teszkóba?! Ingyen utazik, unalom ellen főleg, én meg fizetek érte ~5300 forintot. Azaz nem ingyen, mert azt is én fizetem.
    Ellenvéleményekre nem vagyok kíváncsi, így hát nem lehet hozzászólni.
    Fákjú unalomból buszozó öregek!

    Zolaash 13 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.