2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Panelhézag

    Egyik este, felségem ül az ágyon, ami a faltól kb. 1 méterre van, és azt mondja, „Úgy érzem, valami...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 13 éve 101

  • Egy rendes ember

    Egy tavaszi napon böngészem a PH! játékos fórumait, azok között is az Starcraft 2 – t, amikor is olvasom, hogy béta kulcsokat osztogat a Blizzard. Ennek nagyon megörültem, mert az első rész is megvan, sokat játszottam azzal is, és a második részről addig megjelent képek, és videók alapján alig vártam, hogy kipróbálhassam.

    Beregisztráltam a battlenet – en a Diablo 2 + kiegészítő, és a Starcraft 1 játékaimat, és vártam a csodát ... jobban mondva a béta kulcsot.

    A kulcs jött is, de nem a Blizzard – tól, hanem 2 fórumtárstól is szinte egyszerre, megörültem neki nagyon, fel is tettem a bétát az egyik kulccsal, a másikat pedig odaadtam az egyik munkatársamnak, akivel már régóta együtt dolgozom, de csak most derült ki, hogy ő is nagy rajongója a játéknak. A továbbiakban hívjuk őt „S” – nek.

    A béta ideje alatt többször is játszottunk, nagyon megtetszett a játék mindkettőnknek, de ahogy közeledett a béta vége, és a játék megjelenése, én úgy próbáltam egyre jobban kiábrándítani, lebeszélni magamat a Starcraft 2 – ről, mivel megvenni nem tudtam volna az akkori, és a jelenlegi helyzetben sem, ezzel S is tisztában volt.

    Folytatás...

    sith7 13 éve 34

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.