2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Elindult az új Hardverapró!

    Elindultunk. Kicsit tovább tartott az átállás, mint szerettük volna, ráadásul kicsit kevesebb dolog működik, mint amit előirányoztunk. Senki sem sejthette, de úgy néz ki, hogy bugok is vannak. Ezeket a hétvégén gőzerővel lecsapjuk, disszektáljuk, analizáljuk, bázistranszformáljuk.

    Igen, mostantól minden adás-vételnél 1 piros pontot lehet kapni, ennek megfelelően a régi pontokat is konvertáltuk az új rendszerbe, így a pedáns 500 pontos userből most 100 pontos lett -- de ez legalább azt mutatja, hogy 100 tranzakciója volt.

    A bankkártyás fizetés egyelőre csak Paypalon keresztül működik, elnéztünk valamit és nyakunkra szakadt a hétvége, ezért sűrű elnézést kérünk és jövő hét elején csatasorba állítjuk a Bariont/bankkártyát is. SMS fizetés viszont nem lesz többet.

    Hiányzik pár funkció, működési furcsaságok is lehetnek, remélhetőleg pár nap múlva már ezek 90%-a eleve tárgytalan lesz.

    Köszönjük a türelmet, bansai! :R

    RIOS Gépház 6 éve 81

  • Pénteken leállás lesz. Meg új Hardverapró.

    Terveink szerint pénteken, reggeli kezdéssel állunk át az új, immáron ismét saját rendszerünkben futó Hardverapróra, a béta tesztje hamarosan lezárul. Nem kaptunk annyi visszajelzést, mint amiben reménykedtünk, hátha csak azért, mert alapvetően jól működött. :B

    Az átállás legalább fél napot vesz majd igénybe, ezalatt sajnos a teljes lapcsaládot le kell állítanunk, mert a közös adatbázisba importáljuk a mostani adatokat, márpedig azt addig a többi weboldal sem piszkálhatja.

    Az aprón jelenleg megrendelt szolgáltatások hátralévő részét jóváírjuk majd egy pontgyűjtős rendszerben, amit fel lehet használni átállás után.

    Nincs más hátra, mint előre, drukkoljatok! A kellemetlenségekért, nem várt gikszerekért (mert ilyenek mindig vannak), átállás utáni pár napos-hetes döcögős üzemért pedig előre is elnézést kérünk. (tudjuk, hogy milliárdos üzletek fognak meghiúsulni az aprón csak miattunk, mert pont akkor kellett volna béla bá' telefonszáma privátból, amikor álltak a szerverek -- kollektív szerkesztőségi harakiri a minimum, előre, már csütörtökön)

    Viccet félretéve, igyekszünk a legkevesebb fájdalmat okozni nektek és magunknak.

    RIOS Gépház 6 éve 104

  • Indul az új Hardverapró early beta tesztje!

    Irgalmatlan lassan őrlő malmainkból azért néha-néha mégis kiesik valami, most például egy nagyon régi adósságunk: az új, újra a saját lapcsaládunk alól működő Hardverapró. Na, nincs kész persze, valószínűleg számos hibát találtok majd benne az első húsz percben is, amit aztán napokig, rossz esetben hetekig javítunk... de: azért rengeteg dolog már látszani fog.

    A lényeg: újra a RIOS motor alól fut, ugyanúgy egy belső site, mint az Aréna, a PH és a többiek. Megpróbáltunk mindent egyszerűsíteni, nincs külön mobil verzió, hanem viszont reszponzív az oldal, az admin funkciókat igyekeztünk a 2018-as évjárathoz méltó működéssel ellátni, az arculatot egyszerűsíteni és valamelyest a régi, ős-Hardverapróra hasonlóra venni. (a 10 px-es Arial linkeket azért nem hoztuk vissza :DDD)

    Ha kritikát, bugreportot, észrevételt írsz, a következőkre figyelj:
    - ezen bejegyzés topikjába írj
    - mindig add meg, hogy milyen eszközről, milyen operációs rendszerről és milyen böngészőről nézed
    - ha tudsz linket adni, adj, úgy nekünk is egyértelmű, hogy hol keressük a hibát
    - igyekezz pontosan fogalmazni
    ...mi pedig előre is köszönjük!

    És akkor a lényeg, az adatok a teszthez:

    Folytatás...

    RIOS Gépház 6 éve 330

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.