2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hearthstone Legendary kártyák osztályozása

    Bevezető

    Az alábbi írásban a Standarben használható Legendary kártyák osztályozását olvashatjátok erősségük, használhatóságuk és népszerűségük alapján.

    Utolsó frissítés: 2017.09.26.

    Fontos kiemelnem, hogy craftolni mindig decket érdemes, tehát ha 3 legend hiányzik a kívánt deckből, akkor nem érdemes nekifogni 1600 dusttal lecraftolni a legjobb hiányzót, mert mire meglesz a többire a dust, addigra eltűnhet a deck, és akkor csak kidobtad a dustot az ablakon.
    Érdemes figyelembe venni, hogy minden év első kiegészítőjével kiveszik a Standarból a két évvel korábban megjelent lapokat, legközelebb 2018 tavaszán ki fog esni WotOG, OniK és MSoG, így ezekből akkor craftolj csak, ha nem gond, hogy már csak pár hónapig tudod őket itt használni.
    Azt is érdemes észben tartani, hogy olyan kiegből amiből még nyitsz pakkokat, abból nem éri meg betörni semmit, mert nagyobb eséllyel nyitsz olyan legendet így, ami nincs meg.
    Classic kártyát nem igazán éri meg törni már a fentiek miatt sem, de további érv mellette, hogy ezek a lapok sosem fognak kirotálni (max Hall Of Fame-be kerülni, de akkor dust jár majd értük).

    Folytatás...

    F-ECT$ 7 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.