2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Heroes of the Storm: Illidan talent build guide

    A bejegyzés nem frissül, itt vannak a friss buildek!

    Illidan

    Illidan az új metában elég népszerű hőssé vált, így 4.000 goldos árával mindenképp a jobb ár / érték arányú hősök közé tartozik. Az alábbi guide a legnépszerűbb buildet mutatja be vele kapcsolatban, de természetesen léteznek más életképes buildek is.
    Illidanról nem árt tudni, hogy nagyon könnyen ölhető főleg a játék kezdeti szakaszában, igazán a late game team fightjaiban hatékony legalább 1, de inkább 2 supporttal a csapatban, így solo queue-ra nem feltétlenül alkalmas.

    Level 1: Bár Illidan auto attack hős nem árt néhány dmg talentet beáldozni a túlélése érdekében, hiszen a halott hős 0 dps-t tol. Így bár a Seasoned Marksman és a Battered Assault szép dmg buffot jelent, mégis a Shadow Shield az ajánlott választás innen.

    Folytatás...

    F-ECT$ 9 éve 0

  • Heroes of the Storm: Stiches talent build guide

    A bejegyzés nem frissül, itt vannak a friss buildek!

    Stiches tank

    Stiches dps

    Stiches hibrid

    Stiches a top 1 tank jelenleg a játékban, ennek több oka is van. Egyrészt ott a Hook / Gorge, melyekkel könnyedén megölhet a teamünk egy elkapott hőst, és utána az 5v4 megnyerése már nem okozhat gondot. A Pulverize segítségével az ultikat (Vall, Nazeebo) lehet szakítani, míg a Devour és Amplified Healing segítségével a túlélő képességek is a jobbak közé tartoznak a hősök, de még a tankok között is. Bónuszként pedig ott van az elég erős (aoe) dmg is, főleg ha 1-2 talentet szánunk a Slam erősítésére.

    Folytatás...

    F-ECT$ 9 éve 0

  • Heroes of the Storm: Nazeebo talent build guide

    A bejegyzés nem frissül, itt vannak a friss buildek!

    Nazeebo

    Nazeebo az egyik legjobb (ranged) specialist a játékban, aki főleg a team fightokban tud jeleskedni az ultijával, emellett nem okoz gondot neki a lane push sem. Ahhoz viszont, hogy igazán hasznos legyen kell mellé egy csapat is, ami lassítással / stun-nal nem engedi szétszaladni az ellenfeleket az ulti alatt, illetve egy jó healer, aki életben tudja tartani, ugyanis a menekülési képességei eléggé limitáltak. A fenti build eléggé standard buildnek tekinthető, nem igazán szoktak eltérni tőle. Persze létezik alternatíva, ilyen a Spider Build is, olyan talentekkel mint Spider Cluster, Rewind és Leaping Spiders / Infested Toads.

    Level 1: A Death Ritual állandó hp és mana buffot ad a játék alatt, ami valamelyest enyhíti a menekülő képességek hiányát, lvl 20-ra ez a hp buff akár az 1000-es nagyságrendet is elérheti. A Blood Ritual gyenge ehhez képest, hiszen csak a 4 secig tartó regent duplázza, nem állandó buffot ad. A Demolitionist kevésbé hasznos mivel semmit sem jelent pvp szituációban, míg a Bribe inkább support talent.

    Folytatás...

    F-ECT$ 9 éve 0

  • Heroes of the Storm: Tychus talent build guide

    A bejegyzés nem frissül, itt vannak a friss buildek!

    Overkill Tychus

    Grenade Tychus

    Tychus jelenleg az egyik legjobb ár/érték arányú hős, bár egy nerf be van rá ígérve (ami valószínűleg az Odin-t fogja érinteni, viszont mivel nem instant az átalakulás, így lehet nem / vagy csak picit nyúlnak hozzá). Képességeivel nagyon jó lane push-ra, elég szép burst dmg-je van, viszonylag masszív az assassinok között (főleg egy Vallához képest), cserébe kevésbé mozgékony, illetve ha beleszakítanak az Overkilljébe, akkor a következő 15 secben a dps-e sem túl erős level 10 előtt. Meglátásom szerint 2 életképes buildje van az Overkill build az Overkill képességet buffolja az egekig, míg a Grenade build az early game push-ban jó, illetve később a megnövelt Grenade range miatt könnyebben tud channelinges spelleket (pl Nazeebo ulti) szakítani. Tychus is nagyon jó talentekkel rendelkezik, kevés szinten van kötelező választás.

    Folytatás...

    F-ECT$ 9 éve 0

  • Heroes of the Storm: Li Li talent build guide

    A bejegyzés nem frissül, itt vannak a friss buildek!

    Li Li heal

    Li Li talán még Raynor-nál is egyszerűbb hős: a fő skillje a Healing Brew (Q) automatikusan a legjobban sérült társunkat (vagy magunkat) gyógyítja, a Blinding Wind (E) is automatikusan megtalálja a közelben lévő hősöket, a Cloud Serpent-tel (W) pedig 10 secenként 1x kell "célozni". A két ulti szintén teljesen automatikus, tehát leginkább csak a helyezkedésre és a Q-ra, illetve időnként az R-re kell rátenyerelni. (A helyezkedés különösen fontos, különben nem azt healeljük, akit kellene!) Persze 1-2 talenttel hozhatunk néhány új képességet, de ettől a bonyolultság nem sokat nő.

    Level 1: Li Li-vel spammelni kell a healt, így érdemes a mana regent felgyúrni, hogy ne legyen gond vele Team Fightokban. A Pro Toss és Timeless Creature inkább csak kényelmi talentek, míg a Gale Force bár szép dps buff, de ez nem a mi feladatunk.

    Folytatás...

    F-ECT$ 9 éve 1

  • Heroes of the Storm: Raynor talent build guide

    A bejegyzés nem frissül, itt vannak a friss buildek!

    Raynor

    Raynor az egyik legegyszerűbb karakter a játékban, nem véletlen, hogy a Tutorial-ban is vele találkozhatunk. Az ára is kedvező, ennek ellenére egy jó kis ranged assassin-ról van szó, aki főleg level 13 után kellemetlen meglepetéseket tud okozni. Egyszerűségét az adja, hogy a 3 basic képességéből 1 automatikus (hacsak nem talentolunk rá külön), 1 area buff, és csak 1 skill shotja van, a sebzése nagy részét az auto attack adja. Gond esetén a self heal magától aktiválódik, és az ultijaival sem nagyon kell célozni. Gyengesége, hogy a mozgékonysága nem túl nagy, de a talentjeivel ezen segíthet valamelyest.

    Level 1: A Give Me More! a self healt növeli 30%-ról 45%-ra, és mivel az idő nem változik, így gyorsabb is a heal. A legtöbben ezt választják, főleg egy healer nélküli csapatba. A Demolitionist, Scouting Drone és a Bribe főleg support talentek, így a másik fő választás a Seasoned Marksman, ami late game-re még erősebbé teszi Raynort, de csak akkor éri meg ezt választani, ha van, aki életben tartson / stunolja az ellenfeleket.

    Folytatás...

    F-ECT$ 9 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.