2020. július 8., szerda

Gyorskeresés

Heroes of the Storm: Zeratul talent build guide

Írta: | Kulcsszavak: Heroes of the Storm . HotS . Blizzard . MOBA

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A bejegyzés nem frissül, itt vannak a friss buildek!

Auto Attack Zeratul

Ability Zeratul

Zeratul egy melee assassin hero, mely képes minionok és herok ellen is nagy dps-t tolni. Nagyon jó talentjei vannak, a fenti két mintától is el lehet térni a csapattársak és az ellenfelek függvényében. Az első build főleg arra épít, hogy az Auto Attack is erős legyen, így kisebb a burst dmg, de nagyobb a sustained dmg. A második build főleg a fél hp körül lévő hősök 2-3 mp alatti megölésére és a gyors menekülésre épít, emellett a Cleave talentekkel egy adag lane miniont kb 5 másodperc alatt el lehet vele tüntetni lvl7-től.

Level 1: A Block-ot akkor válasszuk, ha van az ellenfélnél olyan Auto Attack hero, akitől tartunk (pl Nova), és nem nagyon számíthatunk healre. A Rapid Displacement segíti a mobilitásunkat, ami főleg akkor lehet jó, ha az ellenféltől sok cc-re számítunk. A Regeneration Master alapvetően nem assassin talent, de az Ability buildbe szokták választani, ugyanis a felstackelt Gathering Power nem elvesztése nagyon fontos a végjátékban. A Seasoned Marksman az Auto Attackot erősíti, míg a Greater Cleave-vel nő az aoe hatékonyság, illetve a menekülő hősöket távolabbról is elérjük vele. (Főleg akkor hasznos ez a talent, ha még tanuljuk Zeratult, utána érdemesebb lemondani erről a komfortról a többi talent miatt.)

Level 4: A Vorpal Blade segít "ráragadni" egy ellenfélre, de általában erre nincs szükség Zeratullal, a Vampiric Assault bár papíron jónak tűnik, de a valóságban nagyon kevés healt jelent, így hanyagoljuk, a Sustained Anomaly segít a kezdő Zeratulok célzási pontatlanságán, illetve növeli az aoe hatékonyságot, de van 2 olyan talent ezen a tieren, ami a single target dps-t növeli, és nem érdemes róluk lemondani. A Focused Attacks az Auto Attack buildben, míg a Gathering Power az Ability buildben tűnik kihagyhatatlannak.

Level 7: A First Aid support nélküli pug esetén lehet életképes választás, de még ezzel is eléggé gyorsan hal Zeratul, ha valaki rááll, és CD-n van a Blink. A Shadow Spike főleg a fortok közelében "elbújó" Abathur ellen tud jó lenni, illetve kisebb hp-val rendelkező ellenfeleket tudjuk vele könnyebben nyomás alatt tartani. A Follow Through nem ad elég dmg növelést, nem úgy, mint a Searing Attacks vagy a Rending Cleave, mint a 2 fő talent ezen a szinten.

Level 10: A Shadow Assault segít megölni 1v1 esetén megölhetetlennek tűnő ellenfeleket, de igazán team fightban tud jó lenni: érdemes az első ellenfelet nélküle megölni, és csak utána aktiválni. A Void Prison egy kétélű fegyver, így kezdő Zeratuloknak nem ajánlott, mert akár egy megnyert team fightot is sikerülhet elveszíteni vele, de jól használva egy emberhátrányos csatát is megfordíthat, és így az egyik legerősebb ulti a játékban. (Boss-t lopni vele pedig priceless.)

Level 13: A Burning Rage a legrosszabb talent ezen a szinten, viszont a maradék 4 mindegyike választható. A Giant Killer főleg akkor hasznos ha az ellenfél tele van nagy hp-val rendelkező herokkal, a Spell Shield segíti nem meghalni 2 másodperc alatt, a Wormhole segíti a beugró támadások kivitelezését (nem kell megközelíteni a célpontot a támadás előtt, és mégis marad lehetőség a menekülésre), az Assassins Blade pedig tovább erősíti az Auto Attack buildünket.

Level 16: A Double Bombs szinte minden Zeratul buildben szerepel, hiszen akkora dmg spike, amit nem lehet kihagyni, de természetesen a legjobb az Ability buildben. A Stoneskin a kis HP pool miatt nem igazán éri meg, míg a maradék 3 talent (Executioner, Berserk, Void Slash) mindegyike ad dmg növelést, de a Double Bombs adja a legnagyobbat.

Level 20: A FotS növeli az aoe képességet, amire nincs szükség, a Bolt of the Storm jól jön, ha a Blink CD-n van, a Nerazim Fury a team fightokban teszi még hasznosabbá Zeratult, míg a Protective Prison általában nem éri meg a ráköltött pontot.

Alternatív Singularity Spike build, mely segít abban, hogy team fight előtt észrevétlenül legyengítsünk 1 vagy több ellenfelet, illetve az aoe dmg-t növeli az erre épülő csapatoknál (pl Uther, Nazeebo, Valla).

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.