2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Új mobil

    Már megint új mobil? :U Hát hiába a véremmel nem bírok. Na szóval hosszas huzavona után megszületett mi lesz a következő mobilom. De előtte ejtsünk pár szót a jelöltekről is. Igen mindegyik Androidos most nem is gondolkodtam más lehetőségben. :DDD

    A jelöltek:

    Nexus 4: a gyári Android, és az ehhez tartozó support miatt gondoltam rá elsősorban. Nem tartom rossz készüléknek formára kifejezetten tetszetős. Habár a kijelzője gyárilag nem a legjobb, de persze custom kernellel lehet rajta segíteni.;) De a max 16 GB tárhely és az átlagos DAC miatt elvetettem.

    Samsung Galaxy Note 2: tetszik a mérete, mert ugye a "méret a lényeg"! ;] Osztott képernyő, hardveresen elég erősnek mondható még ma is, 2GB RAM stb... Viszont a szerintem ronda forma, és a kijelző fajtája miatt lemondtam róla. Pedig van már Note-os tapasztalatom. Nem rég még egy első generációs Note-ot nyúztam magam is.

    Lenovo K900: igen kínai nálunk nem kapható, de a beszerzése nem jelentene különösen nagy problémát. Tetszik a fém borítás, a forma is bejön, méretre 5,5" tehát kellően nagy már nekem is. Intel proci riaszt csak el, nem tudom ez ma már mennyire probléma, az első ilyen procival szerelt készülékekkel voltak kompatibilitási gondok.

    Folytatás...

    Cyberpunk 11 éve 75

  • Hófehérke

    Nem kell aggódni nem a meséről lesz itt szó. ;] Lőttem pár képet a bicajomról. Ezek alant láthatóak is, no de beszéljenek a képek.:)

    (L:/dl/upc/2013-05/162210_1_3.jpg)(/L)

    (L:/dl/upc/2013-05/162210_2.jpg)(/L)

    (L:/dl/upc/2013-05/162210_3_2.jpg)(/L)

    (L:/dl/upc/2013-05/162210_4.jpg)(/L)

    (L:/dl/upc/2013-05/162210_5.jpg)(/L)

    Folytatás...

    Cyberpunk 11 éve 23

  • 5 éve itt

    Tegnap véletlenül észrevettem, hogy már az 5. évemet taposom itt a PH-n. Gondoltam ez alkalomból írok egy 5 éve a PH-n bejegyzést.

    Nos én is hasonlóan keveredhettem ide mint a többség. Volt valami problémám (ma már nem emlékszek rá), ezért beregisztráltam, és azóta is itt rontom a levegőt. ;] De persze előtte is olvastam az oldalt, főleg a Prohardver részét. A fórumozásnak nagy löketet adott, hogy végre kis ország-világtól eldugott településünkön lehetett internetre csatlakozni. Hát igen, ha nem jó helyen lakik az ember, akkor oda a technika is lassabban ér el. Még mindig vannak problémák, de ez már másik történet. De nem bánkódok, mert nyugodt egy környék, tiszta levegő meg minden.

    Szóval regisztráció. Találjunk ki egy nicknevet, de ne ilyen "dani1984" stb közönségeset lehetőleg.;) Pont kapóra jött az egyik kedvenc játékom, ugyan is akkoriban játszottam sokadszorra a Deus Ex-el. És az egy cyberpunk világban játszódó játék ugye. Tehát a nick eredete ez dióhéjban.

    Folytatás...

    Cyberpunk 11 éve 3

  • Valahol el kell kezdeni

    Sziasztok!

    Hol is kezdhetném? Hát talán kezdjem magamnál. Én egy tipikus kütyübolond vagyok milyen meglepő mi?:D, mint itt sokan mások. Fő érdeklődési köröm a mobiltelefonok. Tipikus geek vagyok, ha meglátok valami jó készüléket egyből beindul a fantáziám. Szóval többnyire ez lenne eme blog fő témája az okostelefonok, és egyéb hóbortjaim. Mert bizony van egyéb "hülyeség" is, mint legújabb szenvedélyem a Down Hill kerékpározás, aminek már is meglett az első komolyan fájó eredménye.;)

    Szóval kezdésnek legyen ennyi. Nem csapok bele egyből a lecsóba, gondoltam az első bejegyzés legyen bemutatkozó jellegű. Esetleges hibákért előre is bocsánat. Szívesen fogadok minden kritikát ezzel kapcsolatban most és a jövőben is. Nem tartom magam helyesírás bajnoknak, de azért igyekszem.

    Cyberpunk 11 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.