2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Microsoft Skype

    caizzz 13 éve 9

  • Hol mulassunk nyaron?

    elso jelolt:

    frissul..

    caizzz 13 éve 5

  • a legjobb kombo nyomaban

    eleg reg erik bennem egy igenytelen post ebben a temaban, igy hat nem varhatok ezzel tobbet (foleg igy, hogy bar visszafogott tempoban, de npluszegyedik alkalommal is blogolasba kezdtem). az elmult idoszakban nagyon sok dologbol kiokositott az elet eteren, talan kicsit meg is valtozott a hozzaallasom. specialis esetekrol lesz szo, lefedni egy postban a komplett helyzetet amugy is lehetetlen vallalkozas lenne. par agacska kerul tehat csak elemzesre a fa lombjarol, a tobbit most bekenhagyjuk. tehat donteni kene arrol, hogy mi modon hallgassak zenet. a mostani helyzet annyira zurzavar, hogy alig latok ki belole. talan van kiut, epp azt probalom megkeresni.

    a retail rossz. kezdjuk ezzel. nekem rossz. a magamfajta szetcsapott ordogszaradeknak sajnos a leheto legrosszabb valasztas a kompaktdiszk, koszonhetoen par alapveto hatranyanak:

    -letezik, megfoghato, helyet foglal
    -elozoek okan: tonkremegy, romlik, elveszik
    -elozoek okan: felteni kell, karbantartani kell a libraryt, helyhez kotott

    Folytatás...

    caizzz 13 éve 6

  • miert?

    miert nem irok ide postot? mert desktopra (azon beltul is valami 1999es normak szerint) tervezett, indokulatlanul bonyolult es totalisan ux mentes feluletet kapok cserebe a kozosseg kicsony erteklheto hanyadaert. nem eri meg. sajnos. elobb lesz dnf, mint m.prohardver.hu? nevicceljinkmar? uzleti okokbol? csekkold a konkurenciat.. mukodik? igen. itt is? nem. egyes, leulhet. 2011 van, csak halkan jegyzem meg.

    webes strategiat nem oktatok, nem tanulok, de ez kapalodzas = user vesztes. majd tessek elolvasni fel ev mulva, sirni a gyaszos szamokon es emlekezni: i told you so ...

    caizzz 13 éve 24

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.