2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Megérkezett a kis kutám

    Sokadik logout irásom előre is elnézést a helyesaírásért nem tudom hogy kell még elég kezdő vagyok a cikk írásba!! De bele is vágnék!

    Már jó két hete rendeltem meg a neten, ma reggel csönget valaki le futok mi lehet az!!!!!!!!! Hát futár volt az a GLS futár aki hoz ezt azt!!!! :DD Hirtelen eszembe jutott hogy mit rendeltem hát ő hozta a csomagban a kutyát! Ez egy német lyuhász igazán szép és nagyon aranyos. Sajnos nem volt hozá tál meg ház meg poráz, teljesen OEM kaptam telepitö cédékkel. Amint az átvétel és az installálás meg történt a leirásnak megfelelően a kutyát 16 órán át csepptöltöttem, majd használatba vettem. Nagyon aranyos, egy feltöltéssel kábé ~14 órát bír. Kedvencem az ébresztöö funkkcio, bár be állítani nem tudtam még!! Egyennlőre nagyon tetszcik, szerintem eddig nem csináltam ilyen jó üzletet, meg érte és a sebességével anyaghasználatával is elégedet vagyok.

    Ő: [link]

    köszi hogy elolvastad!!! :DD

    caizzz 13 éve 36

  • HTC Home

    Kedvenc és egyetlen asztali widgetem.

    LETÖLTÉS (1.1, általam fabrikált magyarítással)

    A 2.0-t nem szeretem, szerintem teljesen feleslegesen skinnezhető, többször fagy, nem jön be a wide skin se stb. Ez a régi már csak az MSN Weatherrel megy, mert az Accu lelőtte a régi xmlbe való feedelést, de sebaj.
    HIVATALOS OLDAL (angol, frissebb verziók)

    caizzz 13 éve

  •  

    caizzz 13 éve 39

  • Egy régi trilógia új plakátjai

    A fenti remek plakátokat Olly Moss készítette. További képeket a Wired magazin ezen bejegyzésében találhattok.

    http://www.ollymoss.com/

    caizzz 13 éve 13

  • A hétvége zenéi

    Kicsit elcsúsztam a zenékkel, elég fura lett az elmúlt két nap listája a zenéket illetően. Hanyagoltam a meglévő listáimat, meg is látszik. :)

    caizzz 13 éve 7

  • <3 ezt tolom repeatben 10 perce <3

    nyomd meg a playt, aztán maradj ezen az oldalon.

    If a plane crashed into my room
    I wouldn't even flinch
    I couldnt try to move
    My mind is on you
    My mind is on you

    If the streetlight smashed above me
    I wouldnt move an inch
    Turn the glass into stars
    And your face is the moon
    And the night turns to you
    Cos my mind is on you

    You've got me caught in a place
    Panic for a minute
    Got my brain in a daze
    I wish you weren't in it
    There are so many ways
    To lose your attention
    You can break everything
    But so I can take anything

    I can take anything
    I can take anything

    If electric charges shock me
    I smile and fold my arms
    I feel nothing new
    Because my mind is on you

    My mind is on you

    And if the floor gives way to my shoes
    I wouldn't try to fly
    I cant explain why I feel
    I always feel you

    I always feel, always feel you

    You've got my caught in a place
    Panic for a minute
    Got my brain in a daze
    I wish you weren't in it
    There are so many ways
    To lose your attention
    You can break everything
    But so I can take anything

    Folytatás...

    caizzz 13 éve 1

  • Index Fail #n+1

    (via hh)

    caizzz 13 éve 17

  • Maradt egy kis apróm...

    Egyelőre jól teljesít, viszonylag akadásmentesen fut a Minecraft 480p-ben.

    caizzz 13 éve 28

  • Batman és a Wikileaks

    caizzz 13 éve 14

  • Damu Trolland

    caizzz 13 éve 4

  • Zombiapokalipszis

    1-2 évet adok ennek a sárgolyónak, és ezek az arzénalapú retkek 99%-ban zombit csinálnak a kőagyú lakosságból. Hálistennek L4D-n, TWD-n edződtem, House of the Dead-en nőttem fel, nagy baj nem lesz a védekezéssel. Feltéve, ha túlélem az első kört.

    caizzz 13 éve 36

  • IV. Világháború?

    A szent Pjoullklu, aki megjósolta már a family pack CocaCola Zero év eleji áremelkedését is, most újabb jóslatot hozott napvilágra. Előrejelzése szerint elég borús jövő áll ük-ük-ük unokáink előtt.

    2101: A hajdúbasznádi CWSDFG konferencián Irán teljesen elhatárolódik önmagától, ami ellen az USA már akkor gyors lépésekkel fenyeget, miszerint ez érthetetlen és "gáz",
    2102. január: III.Fletonia királynő halálával szétszakad a Dráva-Tisza-Volga unió. Sok helyen polgárháború tör ki a hatalom megszerzésére.
    2102. december: itt a tél
    2108. A ლამ nemzetség űrhajója leszáll a német Wurstfestivaldorf határában, ezzel kiderül: már megint nem vagyunk egyedül.
    2112. Időközben erős (és gyakori) szexuális kapcsolat alakul ki ლამ lakossága és az emberek között. Megszületik az első ლამაზ.
    2118. Csökken a gáz kisfogyasztói ára.
    2200. Irán lebombázza az USA-t több millió gyárihibás VHS magnóval, ezzel vége a blu-ray korszaknak.
    2202. Csődbe megy az Apple, az iPhone 69 csúnya bukása után. Ebben az évben a Facebook 17 mrd felhasználójának mindössze 20%-a emberi lény.
    2216. Kína kilyukad, az ENSZ és az ლამ képviselete P+R parkolót épít helyén emlékül.

    caizzz 13 éve 30

  • fehér iphone a vodánál

    caizzz 13 éve 18

  • ♥delyó♥♥♥♥♥♥♥♥

    http://youtu.be/GsjPk1mWqBM?hd=1

    nem kel hógy szórics hisz elmúllt már a téll

    caizzz 13 éve 79

  • hümmm

    többen hiányoltak tőlem valami postot, de nem ilyen unalmas szart, mint amit szoktam, hanem amilyeneket még amiket kiskoromban csináltam. hát azóta változtak a dolgok, kiengedtek az újpesti nevelőintézetből, jelenleg a városkapu metrómegálllónál élek zsebmetszésből és kólásautomata borogatásból. kedvenc zeneszerzőm joseph haydn, szeretem a gombapörköltet és a mulatós zenét. kedvenc színem a kék, de az a fajta ami már majdnem sárga.

    a rövid újra-bemutatkozás után vágjunk bele a komoly munkába, itt az ideje valami olyat is írni, ami közfelháborodást, undort kelt, mert nagyon úgy tűnik ezek kellenek nektek. marhák. tehát a következő bejegyzésben személyeskedős, gonosz, megalázó sorok fogják követni egymást, és a saját akaratomat szarbatiporva inkább a populárisabb témák kerülnek terítékre. utána 2 évig sajnos a megérdemelt banomat fogom élvezni, szóval kövessétek szorgalmasan a blogot.

    mert ugye ez a lényeg, hogy ti szórakoztatva legyetek, az hogy van-e kedvem blogolni, és ha igen - miről, az kit is érdekelne igazán.

    caizzz 13 éve 14

  • Cooperation 1st Anniversary Event with Netsky ( BE // Hospital Rec. )

    Cooperation 1st Anniversary Event with Netsky ( BE // Hospital Rec. )

    2010/11/26 (péntek)

    Szikra Cool Tour House

    Ritkán láttunk eddig olyan előadót, aki ilyen gyorsan kapaszkodott volna fel a ranglétrán egyre feljebb és feljebb, vezetve a drum and bass új hullámban érkező tehetségeit Európából. Számos megjelenés a legnagyobb kiadóknál a szakmában, DJ támogatottság, olyan előadóktól, mint Friction, Hype és Fabio, valamint jelölés „Az év legjobb új producer” díjára a Drum + Bass Arena Awards-on, ezek azok a sikerek, melyeket Netsky kevesebb, mint 12 hónapja a háta mögött tudhat! Zenéiben kiemelkedő és egyedi elegyet alkotnak a felemelkedő, melankólikus hatások, a táncparkettre szánt basszusok és dobhatások mellett, így nyilvánvaló, hogy nem kellett ahhoz sok idő, hogy Netsky felkeltse High Contrast és London Elektricity figyelmét.

    2010-ben láthattuk Netsky elsöprő sikerű bemutatkozó albumát, melyen számos olyan dal szerepel, amik mára már himnusszá váltak a táncparketten. Éneklős klasszikusok és tiszta új vágású jungle hangzás, ez az ami a védjegyévé vált.

    Mióta olyan előadók számaihoz készített elsöprő sikerű remixeket, mint Pendulum, Plan B, Leftfield vagy Swedish House Mafia, Netsky profilja talán még egy szinttel feljebb emelkedett. Mindent összevetve igen fényes jövő elé néz a Hospital kiadó legújabb szupersztárja.

    Folytatás...

    caizzz 13 éve 1

  • My liTTle LuVeLy "wAnnaBe meTRo" hTMl5 plAyr

    Mindenképp akartam már valami egyedi, személyes dolgot az állandó embeddelgetés miatt. Jött az ötlet, html5 audio. miért ne? A dolog célja tök mindegy jelen esetben (amúgy csak egy kis személyes sarok a nap zenéjének tartott trekk megosztására). Aztán ahogy kialakult, hogy egy nagyjából a metro ui vonalain haladó egyszerű kis interfész lesz, jött az újabb idea egy kis ki-be kapcsolható vizuálra is, persze ezt is külső plugin nélkül. Akár üröm is lehetne az örömben, hogy eléggé webkit only a cucc, viszont az opera és firefox is szépen elboldogul vele, de mint mondottam nem garantált semmi. Firefoxosok miatt lett az ogg is, tessék örülni! :-) Az újabb FF bétákban bugol a font render, szar az egész, mozilla ejnye, ie8/ie9 kombóban pedig totális csőd ami megjelenik, de mint már feljebb említettem: nem érdekel, ez 70%ban magamnak, 30%ban pedig magamnak készült.

    ITT EGY RÖVID KIS VIDEÓ A LUSTÁBBAKNAK

    Folytatás...

    caizzz 13 éve 9

  • A GLS ingyen visz csomagot a vörösiszap szennyezésben érintett településekre!

    Tel.:
    (+36 1) 802-0265
    (+36 29) 886-670
    (+36 29) 886-610 (Fax)
    info@gls-hungary.com

    http://www.gls-hungary.com

    caizzz 13 éve 11

  • Paplan

    caizzz 13 éve 21

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.