2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • OQO Model 01 + bemutató

    Komplett számítógép a zsebedben? Naná!

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 15 éve 25

  • Zii EGG - multimédiás mindenes...

    A cikket egy-az-egyben a http://www.pto.hu/ internetes portálról copyztam ide, lévén úgy érzem hogy személyes bejegyzésként elfér így itt. A cikk eredeti változata itt olvasható.

    Zii EGG + Plaszma - Opensource iPod Touch a Creative-tól

    A Creative még az év elejei CES-en lebegtette meg először a Zii médiaplatformjáról szóló híreket. Akkor még csak az apró méretű, két magos, Zii ZMS-05 kódnevű processzor hallatott magáról, mely kis mérete ellenére igazi multimédiás izomprocesszor.

    A Stemcell architektúrát (őssejt-számítás) alkalmazó, 24 egységből felépülő processzor a gyártó állítása szerint 8 GFLOPS teljesítményen pörög és kiválóan alkalmas kis hordozható (PDA-k, GPS-ek, médialejátszók stb) eszközök meghajtására. Igazi erejét leginkább multimédiás alkalmazások futtatásakor csillantja meg. A SIM-kártya méretű lapka könnyedén megbirkózik a full HD videó dekódolásával vagy 3D játékok, alkalmazások erősen számításigényes, izzasztó feladatával.

    Folytatás...

    brumesz 15 éve 4

  • Egy átlagos este [16+, asszem]

    Csak mi ketten, a sötétben. Érzem ahogy remegsz, ahogy elfog a vágy. Ezt nem lehet leállítani. A süvöltő szél megrémiszt, elfog a félelem. Nekem csak simogatja a fülem, jóleső érzés. Fázol. Érzem a lúdbőrző nyakadon, karodon. Mégsem zavar ahogy egyre csak hámozom le a ruhadarabokat, míg csupasz felsőtesttel nem állsz előttem. Finoman megpuszilom a szád, beleharapok. Vér serken belőle, de téged nem zavar, nem érzel semmit a vágyakozáson kívül. A vér íze megrészegít, nem tudok tovább várni. Gyengéden megharapom a nyakad, épphogy csak ott maradjon a nyoma, majd lejjebb haladok. Csak azt veszed észre, hogy már nadrág sincs rajtad, csak egy bugyi az egész öltözéked. Lassan, de szenvedélyesen megcsókolsz, erre nem számítottam. Újra érzem a véred és elveszítem a fejem. A nyakadhoz hajolok, és először finoman, majd erőteljesen beleharapok. Vér serken, mire még mélyebbre mélyesztem a fogaim és csak kortyolom a forró, sós nedűt.

    Már nem élvezed. Próbálnál sikítani, de jön ki hang a torkodon, csak egy halk sóhaj. menekülni próbálsz, de alig bírod mozdítani a lábaid, olyan mintha mázsás súlyokat aggattak volna rájuk. Ilyen ez. Lassan alábbhagy a rúgkapálás, ahogy elenyészik az élet a testedből. Az utolsó pár korty, de már nem mozogsz.
    Rémülten, néma sikolyra nyitott szájjal nézel rám.
    Igen. Te is csak egy élettelen test vagy. Egy a sok közül...

    Folytatás...

    brumesz 15 éve 17

  • semmi. megint

    nincs értelme, tudom, de mostanában semminek sincs értelme.

    összebarátkoztam a sötétséggel, a csönddel, a hűvössel. mert ott csak ezek vannak. belépek a félhomályos csarnokba, körbenézek. hatalmas az egész. végigjárom a falak mentén, míg egy beszakadt liftaknát fel nem fedezek. áll a víz az alján. mellette egy lépcső, ami lefelé visz, a sötétségbe. veszélyes lehet, de nem érdekel. lemegyek, körbenézek, és azt érzem: "ez az. ez kell nekem".
    csönd és nyugalom. csak ülök, két órán keresztül, és agyalok.
    kb. két óra elteltével feljövök. bántja a szememet a fény, zavarnak a hangok. lassan elindulok a mezőn keresztül, felülök a villamosra. egy ellenőr kéri a bérletem, harmadszorra fel is fogom mit akar...

    igen, ez megint a valóság

    brumesz 15 éve 0

  • 8 megapixel vs. 8 megapixel?

    Avagy a Canon EOS 350D és a Samsung i8510 innov8 esete

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 15 éve 56

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.