2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • "5-ös a dogád? Csicska vagy!"

    Szóval az alábbi lenne a gondom: Ha kiosztják a dolgozatokat, én írok egy ötöst, a másik egy egyest. Diktáljuk be a tanárnak, odaérnek hozzám, mondom ötös, erre hangosan osztálytársam: "De csicska vagy"! Most télleg ennyire nem vevőek a kortársaim a tudásra, vagy tényleg "csicska" vagyok? :F Nem szoktam magamra venni, ilyen b*romarcúakkal nem foglalkozom.

    7600 GS 14 éve 68

  • FELVETTEK!

    Örömmel jelentem, hogy szeptember 1-jétől a Kecskeméti Bolyai János Gimnázium Emelt szintű informatika tagozatának 9/C-s osztályának a tagja vagyok! :)) :)) :C :DD Hihetetlen boldog vagyok , mivel összvisz vesz fel 15 gyereket, én a 11. voltam.

    7600 GS 14 éve 36

  • Mi alapján választasz mobilt?

    Tehát a kérdés adott. Ki milyen szempontok alaplján választ mobilt? Maximum 3 szempontot soroljatok fel, fontossági sorrendben, például: 1.WIFI
    2. Zenehallgatás
    3. Nagy kijelző
    Ez speciel az én értékrendem :)) És ha lehet, írjátok oda a készüléketeket is. Most egy K770I-m van, szóval a jövőben fogok ezek alapján mobilt venni. Ezt a felmérést puszta kíváncsiságból csinálom.

    7600 GS 14 éve 24

  • Árt-e?

    Nos a kérdésem a következő lenne. Van egy szünetmentes tápegységem, rá van kötve a gépem és a monitorom. Én ezt (majdnem)minden nap lekapcsolom elalvásnál, egyrészt hogy ne fogyassza az áramot, másrészt meg ne sugározzon. A kérdésem az lenne, hogy ártok-e ezzel a gépnek? ( Tudom, a szünetmentes nem erre lett tervezve dehát.... :( )

    7600 GS 14 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.