45-ért vettem az XL darabját, a kisebbiket 30000-ért sikerül akcióban kifogni.
Ehhez képest az XL jelenleg 63000-től indul, a kisebbik verziónál már csak egy beragadt 80e+ ár látható, ami nem reális.
Amúgy ott "rontottad el" a dolgot, hogy mirelit krumpli kell bele, az elősütés miatt minimálisan olajos, így mondatni saját "zsírjában" sül.
Mostanában szinte csak panírozott csirkemelleket sütök krumplival:
6 percre berakom a húsokat 160 fokon, hogy ne égjen meg a széle,
utána kiveszem a húsokat, rakok egy réteg krumplit az aljába, erre jönnek rá a húsok, és hagymakarikákkal fedem le a húsokat úgy, hogy a széleit takarja. 10 perc után megfordítom a hagymákat, és adok még 5 percet. Szóval 21 perc sütéssel (+pár perc pakolgatással) elég korrekt ebédet lehet összehozni.
Azt szokni kell egy ideig, hogy a hasábburgonyának nem olaj íze van, hanem krumpli íze van, a csirkének csirke íze van, stb.
[ Szerkesztve ]