2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska

Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

„Várjunk csak, ez itt a jövő... Hol vannak a modern csúzlik?”

Szóval vízipuska... Csak egy kicsit másképp :)

Valamikor 2018-ban kezdődött a sztori Kickstarter projektként (25 perc alatt összekalapolták a zsét), és 2020-ban öltött testet, amikor is megjelent az első Spyra.

Én is valamikor akkortájt „találkoztam” vele először, talán YouTube-on vagy valami cikkbe botlottam bele, pontosan már nem emlékszem. Egy évvel később, 2021-ben megjelent a második verzió, a SpyraTwo.

Ott már eléggé sok videót, tesztet néztem meg, mire meggyőztem magam, hogy nem kell ez nekem! :D

Aztán el is érkeztünk 2023. tavaszához, amikor megjelent a 3gen, vagyis a SpyraThree. Eléggé kellemes darabot hoztak össze.

Ééés itt csapott meg igazán az érzés, hogy kell egy ilyen cucc. A kisfiam is már 6,5 éves, szóval jó ürügy lesz a rendeléshez :D Viccet félretéve, bár én is nagyon kíváncsi voltam, hogy mit tud a világ legjobb vízipuskája, de a kölyöknek tényleg szerettem volna adni valamit, ami nem igazán jön szembe... Úgy hiszem sikerült.

Egyébként gyártanak még egy akkumulátor nélküli, pumpás kivitelt, Spyra LX néven, meg pár kiegészítőt is. Napszemüveg, összecsukható víztartály (base), ahonnan újratöltheted a Spyra-t. Mondjuk tényleg nem rossz, egy vödörrel sétálni kevésbé vagány.

A képen a Base és az LX egyszerre látható.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.