2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Samsung E1080 - az üzemidő bajnok

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Avagy az Android árnyékának abszolút nyertese. Tartós teszt, röviden.

[ ÚJ TESZT ]

Használat közben

Bár nem én használom, mindig sikerült valamennyi időre kézbe venni. Az anyaghasználat tényleg nem egy strapa telefon minősége, de az elmondható, hogy a táskába be, asztalra le, erősebben munkafolyamatot bírni fogja. A billentyűk jók, nyomáspontjuk jók. Az iránybillentyűk is pontosak. A kijelző olyan, amilyen, ezen javítani nem lehet. De az alapokhoz tökéletes. A forma olyan megszokott alsó kategória, nem tűnik ki semmivel a többi közül - mondjuk nem is ez a célja. De az akkufedél hátuljának kialakítása jó ötlet, nem csúszik ki a kézből.

Én, mint aki hívom a Samsungot, mindig tökéletes hangminőséget kapok, nem recseg, nem zizeg. És ezt még ott is hozza, ahol eddig nem mindig jött össze - párom szüleinél a térerő bizonyos helyeken csak átreppen a lakáson, de nem maradna ott...

És ami a legszebb, az az akkumulátor. A költözés során igen sokat beszéltünk telefonon, igyekeztünk mindent elintézni, és utána is volt rendesen nyüstölve a kicsike. Mindezt kihozta 1 feltöltéssel a 7 napot, mindezt rendszeres használat mellett. A költözés lezárultával, amikor épp nem kellett, akkor 1 töltéssel, 2-3 naponta pár perces hívásokkal bírta 2 hétig, igaz, akkor már jelezte, hogy elviselne egy kis töltést. Ok, nem egy 4"-os kijelzős csoda, de ezt az üzemidőt a nagyitelefonok is megirigyelnék.

A kamera nem hiányzik erről a készülékről. Az biztos, hogy sokat rontana rajta, ez így jó, ahogy van.

Összességéban azt mondhatom, hogy ez az a Samsung telefon, amit még én is örömmel vennék magamnál - dual SIMes megoldással persze, de ez is az én egyéni problémám.

Ha valaki olyan telefont keres, ami bírja szuflával, nem kér sokat, fotózni sem akar, akkor az megtalálta a neki való telefont. Ennyiért ilyet nem lehet szerezni - nekem a teljes projekt megállt 3.500 Ft-ban, postával együtt.

Köszönöm, hogy elolvastad a cikkecskémet. Bármilyen jellegű építő kritikát örömmel veszek!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.