2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Ozone Blade - olcsó játékos

Olcsó, szép, sokat tudó billentyűzet: kétszínű háttérvilágítás, jó nyomásponttal rendelkező billentyűk.

[ ÚJ TESZT ]

Játék és összegzés

Könnyed, de megfelelően határozott nyomásponttal rendelkeznek a gombok. Nem kattog, nem csattog, mint a mechanikus verziók, de a legtöbb olcsó gumis billentyűzettel ellentétben nem dülöngélnek a gombok. Ferde lenyomás esetén sincs súrlódó vagy cuppogó hang. Nem akadnak el a gombok. Játékok alatt az anti-ghost/Nkey rollover is szépen teszi a dolgát.

Az 1000 Hz-es mintavételezésnek és az 1 ms válaszidőnek köszönhetően nem érzek input laggot vagy késlekedést a lenyomástól számítva. A makró funkciókat nem használtam még, mert nem volt olyan játék, ahova kellene, a Windows gomb lezárása viszont folyamatosan aktív.

A multifunkciós gombokat is használom rendszeresen, és ezekkel sincs gond, csak meg kell szokni, hogy plusz még egy gombot kell nyomni hozzá. A legtöbbet FPS játékokkal játszom, és tökéletesen meg vagyok elégedve vele.

Összegzés:

Ezt a billentyűzetet azért vettem, mert olcsó, és sokat tud. Az egyik fontos szempont volt a választásnál, hogy ne kelljen minden egyes alkalommal a világítást visszakapcsolni, ha esetleg újraindítom a gépet, vagy ha lekapcsolom. Az se zavart volna, ha lekapcsoláskor lekapcsol a világítás, és gépindításnál vissza.

Van kétszínű háttérvilágítás és jó nyomásponttal rendelkező billentyűk, amik a gumilapkák ellenére tökéletesen teszik a dolgukat. Csendben! Ez is egy fontos szempont volt a választásnál. Nem szeretem a mechanikus billentyűzetek hangját, legyen az bármelyik mai divatos mikrokapcsolós rendszer. Egy ideje nézegettem már a billentyűket, és ez az első, amire azt mondtam, hogy tényleg jól néz ki. A két év garancia pedig mindenképpen pozitívum.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.