2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

OUKITEL K8000 - Royal Flush

Az OUKITEL K8000 üzemidő tekintetében olyan, mint a pókerben a Royal Flush, verhetetlen.

[ ÚJ TESZT ]

Adatkommunikáció, üzemidő, végszó

Az OUKITEL K8000 két nanoSIM-et fogad be, dual standby technológiával, vagyis mindkét számmal a hálózaton lehet lógni egyszerre, ha viszont az egyikről hívás folyik, a másik lekapcsolódik. A beszélgetési hang minősége megfelelő, azonban a hangerő számomra egy kicsit kevés volt a Mi Mix 2 után, a másik oldalon nem volt panasz.

Jó hír, hogy a készülék támogatja a B20-as (800 MHz) LTE sávot, így teljes értékűen használható hazánkban. A Wi-Fi modem teljesítménye átlagos, a Bluetooth kapcsolat stabil, az autós kihangosítómmal és a fülhallgatómmal hibamentesen kommunikált.

Az autós navigáció során, egy rövidebb távon az iGO Navigation jól működött. Az iránytű azonban nem volt a helyzet magaslatán, gyalogos módban néha egészen mást mutatott, mint a Mi Mix 2. A telefon abszolút erőssége egyértelműen a brutális üzemidő. A fenti képen jól látszik, hogy 136 óra 32 perc működési idő után, 9 óra 53 perc bekapcsolt kijelzővel merült 20%-ra a K8000. Kétórányi YouTube videónézés alatt 9%-ot csökkent a töltöttség. Ezek az értékek olyanok, mint a pókerben a Royal Flush: verhetetlen. A gigantikus akkumulátor telepumpálásához a Pump Express Plus 2.0 gyorstöltési technológia van segítségünkre, így 20-ról 100%-ra 155 perc alatt tölthető fel.

Mit kapunk a pénzünkért?

Az OUKITEL K8000 a legtökéletesebb választás lehet, ha mindennél fontosabb az üzemidő. A készülék három színben (fekete, kék, arany) vásárolható meg. Az ár EU raktárból rendelve, a szállítási költséggel együtt 237 dollár, ami 59 ezer forint. A telefon 6 munkanapon belül a kezemben volt minden plusz költség nélkül. A második telefon esetében, mely a családban maradt, sikerült jobb árat megcsípni. Kupon kód használatával, nem EU raktárból rendelve,172 dollárt kellett leszurkolni a 215 helyet. Plusz költség itt sem volt, de az üzemidőbajnok két héttel később érkezett meg.

Azóta történt

Előzmények

  • Maze Alpha - feltámad a vadnyugat

    Egy új gyártó igen erős ajánlata a keret nélküli kijelzős mobilok világában, mely sok felhasználónak lehet jó választás.

  • MEIZU M5c – vitathatatlan

    A fiataloknak szánt, olcsó, korrekt tudású készülék joggal pályázik a belépőszintű telefonok királya címre.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.