2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Nehézsúlyú munkagép: ThinkPad W510

Olyan gép került reflektorfénybe, akinek nem esik le a hűtő a procijáról ha dolgozni kell. Mert kell is.

[ ÚJ TESZT ]

Összefoglalás

Nos tehát, ez volna az én kis masinám, amit néha napján meg is dolgoztatok. Igen ThinkPad, igen nem olcsó gép, de higgyétek el nekem, tényleges munkára alkalmasabb gép az én szemszögemben nincs.

Mikor a céghez kerültem, akkor egy T61-est kaptam. Utána jött egy T500 és most van a cikk alanyául szolgáló gép. Amíg az ember nem használt ThinkPad-et, vagy kapásból bejön első perctől kezdve a formavilág, a funkcionalitás, vagy szívből gyűlölöd. Én eleinte a második kategóriába tartoztam, viszont amióta használom, nem tudnék más gépet/gyártót elképzelni a mindennapi használatra.

Sőt, azóta már egy T60p is került a családba amit – ha jól hallottam – elégedetten használnak.

Sajnos nem tudok nektek szervizről, meg egyéb hasonló végfelhasználókat érintő tényezőkről írni mert a gép nem az enyém, nem nekem kellett kifizetnem és ha gond van vele, nem én fogok vele rohangálni a szervízbe, de ha jól emlékszem, ezek mind le vannak írva spyduck cikkében.

Kérlek titeket, hogy ha bármi észrevételetek, véleményetek vagy kérdésetek van, akkor azok mind kerüljenek be a hozzászólásokba. Ja a téma lehet a gép, a cikk és úgy általában bármi ami a ThinkPad-ek körül forog.

Köszönöm, hogy elolvastad!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.