2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hazánk 1. komplex felsőoktatási platformja: eforu.hu

Bétában van az oldalunk! Ha kíváncsi vagy egy startup rövid történetére, katt. ide. Sőt, még te is alakíthatod...

[ ÚJ TESZT ]

A jelen, a jövő és a köszönet

Természetesen a fejlesztés nem haladt fénysebességgel, ugyanis programozóink is aktív diákok voltak, így a ZH- és vizsgaidőszakban sokat állt az oldal fejlesztése, de végül elkészült, és el tudtuk indítani a béta változatot. Jelen pillanatban több mint 150 regisztrált felhasználónk van, de maga az oldal egyelőre még nem dübörög.

Ez kicsit ördögi kör, mivel amíg nincs tartalom, addig nem lesznek felhasználók, amíg viszont nincsenek felhasználók, nem lesz tartalom. De valahol meg el kell kezdeni. Itt tartunk most, és innen szeretnénk továbblépni, mert az nem állapot, hogy a Neptun rendszer jelentse az ország első számú online felsőoktatási rendszerét. :)

És végül ilyen lett (letisztult, bár még lenne mit csiszolni):

Még rengeteg új funkciót, új felhasználói interface-t stb.-t tervezünk, és bár szűkösek az erőforrásaink, tudjuk, hogy kitartó munkával bármit el tudunk érni. Ha bárki kedvet kapott volna egy kicsit beszállni a projektbe, írjon bátran privátot.

Végül pedig köszönetemet szeretném kifejezni jó pár felhasználónak innen a PH! fórumról, akik különböző módokon segítettek az oldal létrejöttében. Tényleg szívből köszönjük.

Köszönöm, hogy elolvastátok, és remélem, hogy sokatoknak tudunk segítséget nyújtani egyetemi éveitek alatt.

Logó: Nem az Új Széchenyi-terv, nem a Google Maps tag ikonja, hanem a modern tudás fái :)

Ádám és a csapat
eforu.hu – Az egyetemisták fóruma

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.