2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Magyar zenei startupok

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Néhány ígéretes, hazai fejlesztésű zenei szolgáltatás bemutója.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Az utóbbi időben számos startup verseny volt, amelyen érdekes módon igen sok zenei szolgáltatás került előtérbe, ezek közül mutatok be kettőt egy érdekes kezdeményezéssel kiegészítve.

A következő oldalak tartalma:

Szokol rádió
Intelligens rádióadás, ahol egyszerűen beállíthatjuk zenei érdeklődésünket, majd a rádió eszerint játszik nekünk zenét. Ráadásul egyfajta zenei facebookként is üzemel, mert zenei közösségeket is létrehozhatunk vagy csatlakozhatunk hozzájuk. Például létrehozhatjuk a rockerek közösségét, ahová bárki csatlakozhat, tölthet fel zenét írhat az üzenőfalra, képet vagy eseményt tölthet fel. Miután csatlakoztunk egy közösséghez, a közösség zenei állománya hozzáadódik a lejátszási listánkhoz.

Dragontape
Látványos, zenei mixeket készítő alkalmazás, ahol youtube videókból készíthetünk mixeket, mondjuk egy buli számára. A vele készíthető eredmény igen látványos és meggyőző.

Noispot
Interaktív háttérzene szolgáltatás, ahol egy adott étterem vagy szórakozóhely zenéibe a telefonunkról vagyunk képesek beleszólni, így igazítva kicsit saját igényeink szerint az adott hely hangulatát.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.