2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Lézeres szemműtétem története

Intralasik szemműtétem viszonylag részletes története az ötlettől a műtét utáni időszakig.

[ ÚJ TESZT ]

Lézeres szemműtétem története

Sokat gondolkoztam rajta, milyen nyálas bevezetőt írjak az első bejegyzésemhez, de úgy vagyok vele, hogy a téma magáért beszél, aki a címet elolvassa, egyből tudni fogja, hogy érdekli a cikk, vagy nem.
Biztosan lesznek hiányosságok, hibák, hiszen annyi mindent bele lehetne foglalni a mondandómba. Az én célom csak az, hogy egy általános, könnyen emészthető kis írást készítsek az engem ért élményekről, vagy éppen "gyötrelmekről”.
28 éves vagyok, 8 éves korom óta szemüveget viseltem (később kontaktlencsét 10 évig), egészen a nagy napig: 2008. október 2-ig. Folyamatosan romlott a szemem, a műtét napján a bal szemem -5,5D, a jobb pedig -5,75 volt (aki nem tudná, hogy az milyen rossznak számít, elmondom, hogy az én kis Mircikém szemeit akkor láttam tisztán, ha az orrom hozzáért az övéhez).

Legelőször, 2007 elején fogalmazódott meg bennem a szemműtét gondolata, ugyanis egyre többet hallottam róla másoktól, így elkezdtem érdeklődni utána. Az interneten számos oldalt lehet találni a témával kapcsolatban, így nem volt nehéz dolgom rövid idő alatt temérdek információra szert tennem.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.