2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Lenovo TAB A8: megbízható 8-as a mindennapokra

Egy alternatív teszt, főleg azoknak az olvasóknak akik a Lenovo TAB A8 mindennapos használatóságára kíváncsiak.

[ ÚJ TESZT ]

Multimédia, szoftver

Audió/Videó: Amire én használni akartam, azt lejátszotta akadás nélkül. A Dolby sztereo hangzás tényleg szuper, BT headsetet pedig tökéletesen kezeli zenelejátszásra is. Ha már Dolby, adtak hozzá valami frekiszűrős szoftvert is.

Fényképező

Elől 2MP, hátul 5MP, fix fókuszosak.
Erős fényben éles képeket ad. Sötétben használhatatlan, egyenértékű a korai időkben használatos 0.3 MP-es telefonos fényképekkel. De ahogy néztem, ez még mindig erős középkategória szint, a tabletek silány kamerái között. Ami nekem tetszett, hogy jók lettek a makro távolságból készített képek. Persze az első kamerának csak a videotelefonáló arcáig kell látnia, de a hátsóval is tudtam olvasható minőségű szöveget fényképezni.

Hátsó kamerával

Első kamerával

Tesztvideó

Szoftver

Eredetileg 4.2.2 van rajta. Ha engedném, frissítené magát, de nem engedem. A telefonom 4.4-e sem jött be, ezt meg sem próbálom. A netem találtam Lollipop, frissítést amire rá is kattantam volna... ha nem szólt volna beg kolléga, hogy az egy átverés.

Root van rá, én nem raktam fel még, hátha kell még a gari valamire.
A gyári launcher nem nagy szám. Nekem hiányzik belőle a névsorba pakolható app lista. Szerintem érdemes cserélni. Amúgy majdnem alap 4.2.2. Szerencsére nem pakolták tele túl sok felesleges app-al, és nagy részük törölhető.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.