2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

LEGO 21309 – "A sas leszállt?"

Ismét kockapakolgatás, ígéretemhez híven, NASA/űrutazás témakörben.

[ ÚJ TESZT ]

Katarzis, next projekt

Miután a végére értünk a zacsiknak, sikerült is egy rakétának látszó tárgyat kihozni az 1969 elemből. Apró easter egg, hogy az elemszám a felbocsájtás évére utal. Kíváncsi lennék rá, hogy mekkora volt a matek ez ügyben, mennyi elem maradt ki/került hozzá, hogy kijöjjön az 1969. Az összerakást egészen pontosan 4,5 óra alatt abszolváltam, nyugodt tempóban. Alant jöjjön is pár kép a végkifejletről:

Összességében elég patent kis készlet lett a végén belőle, a témára fogékonyaknak különösen ajánlott, de jelen pillanatban úgy tűnik, hogy másokat is eléggé érdekel. Valószínűleg a későbbiek folyamán lehet majd rendelni a hivatalos shopból is megint. Nagyon remélem, hogy tanultak ebből a 2 esetből, mert ha ugyanezt eljátsszák a Falconnal is, akkor abból legóégetés lesz :D . Visszatérve a Saturnra, 2 pozícióban tarthatjuk a masinát: vagy normál függőlegesben, vagy a készletből szintén megépíthető tartóbakokon, vízszintesben (akár fokozatokra bontva). Nálam jelen pillanatban csak a rakéta sztájl játszik, függőlegesben, egyelőre asztalon.

Ami a folytatást illeti, szeptemberig terveztem a kussolást, a Fishing Store apropóján. Természetesen ezt a tervemet most is áthúzta a Lego, mivel július 14-től kapható lesz /vipeknek early access/ a következő creator masina, a londoni emeletes busz. Így sanszos, hogy behúzásra kerül, bár azt még nem tudom, hogy hova teszem, de kelleni fog (majd ráfogom a szülinapra, mert a pujára még nem tudom :D ).

Ezek a tervek; kicsi, de határozott lépésekben haladunk a Falcon felé, amiről szerintem már szeptember elején lesznek hivatalos vagy szivárogtatott infók, hiszen a csillagok konstellációja is kedvező ez évben, és az álmoskönyv szerint is itt van a legjobb alkalom.

Addig is pakolgasson mindenki szorgalmasan.

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.