2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

LEGO 10177 - A végtelenbe és tovább

"Az ígéret szép szó, ha betartják, úgy jó" - hangzik a mondás, de mivel az élet olyan, amilyen, így...

[ ÚJ TESZT ]

A kész repcsi és végszó

Végül pár kép a káoszról ahova került szegény, teljes pompájában. A szárny egy részét kicseréltem fehérre, így szerintem jobban is mutat, mivel színhelyes elemeket sajnos nem sikerült szereznem. Matricák sem kerültek fel, mert azokat gyári állapotban szeretném hozzá adni, vannak olyanok, akik háklisak erre.

És igen, az ott egy küklopsz! :D

Végszóként szintén csak önmagamat tudom ismételni: annak ellenére, hogy régebben nem találtam érdekesnek ezt a készletet, a vadászat és összerakás közben egyre jobban megtetszett, szívem szerint meg is tartanám. De sajnos mennie kell, mert ez volt a cél, szerencsére úgy néz ki, lesz egy másik ilyen röpcsi is, legalábbis az esély megvan rá, illetve a konkrét készlet is, már csak az egyezkedés része van hátra. Igaz, az doboz nélküli, de nálam az nem is számít igazán, mert ugyebár nem a dobozt rakod össze, hanem azt, ami benne van. Ami az összerakást illeti, kb. 7-8 óra leforgása alatt sikerült összetákolnom a madárkát, volt némi kaja szünet is, meg nem is siettem igazán.

A végeredmény pedig egy impozáns repcsi lett, ami bármelyik szoba dísze lehet, így azt mondhatom, hogy csak tudnak valamit ott a LEGO-nál, hogy én is megszerettem ezt a készletet a végére.

ps.: Természetesen a support ismét csak jelesre vizsgázott, a küldött elemek hiánytalanok voltak, és még egy üdvözlő lapot is mellékeltek, melyben megköszönték, hogy használtam a 'Pick a Brick' szolgáltatásukat... ejjj, ha mindenhol LEGO support lenne, azt hiszem, kicsit élhetőbb lenne a környezetünk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.