2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Interjú a Prohardver!-rel

Bizonyára sokan olvastátok a még ősszel megjelent cikket rólam a Prohardver!-en. Amikor készült velem a...

[ ÚJ TESZT ]

Útban a szerkesztőséghez, illetve ismerkedés azzal

Bizonyára sokan olvastátok a még ősszel megjelent cikket rólam a Prohardver!-en. Amikor készült velem a riport, már akkor felmerült a lehetőség, hogy ha lenne kedvem, ellátogathatnék a szerkesztőségbe. Természetesen, mivel ez egy nem mindennapi lehetőség, így nagyon megörültem a meghívásnak, és elfogadtam. Sikerült olyan időpontot találni, ami rudi házigazdánknak is, és nekem is megfelelt, Így hát útnak indultam Füléről Budapestre nagy izgatottsággal, többek közt azért is, mert HÉV-el is kellett utaznom, ami számomra nagy újdonság volt, hisz korábban csak kisfiú koromban utaztam, ilyennel, akkor is talán egy vagy két alkalommal.
Na szóval, sikerült megérkeznem, természetesen az volt az első, hogy rudi körbe vezetett, hogy valójában hogy is néz ki az a hely, ahol a kedvenc tesztjeink készülnek.

Belépés után kicsit csodálkoztam, hisz én egy nagyobb helységre számítottam.Rudi megnyugtatott, hogy bőven elég nekik ez a terület, ami van, mert ők nem raktározzák el a letesztelt hardverelemek nagy részét, nem gyűjtik őket, mint én. ami pedig van azt pedig mutatta, hogy sok jó hardver kis helyen is elfér

Majd Rudi asztalát tekintettem meg közelebbről,ami a bejárati ajtóval van szemben. Az asztalon két laptop volt, az egyik a jobb oldali rudié, míg a másik épp egy aktuális teszt alatt próbált minél pozitívabban vizsgázni.

Az asztalával szemben a bejárati ajtó mellett furcsa esernyők, meg jó erős fényforrások láthatók, amelyek segítségével készülnek a tökéletes fényképek, azt is jól megnézhettem, hogy is készülnek a tesztelt hardverekről a profi képek, de arról galád módon most nektek nem mutatok képet.

Viszont rudi szomszédságában lévő asztalról igen. Ez fLeSs jó nagy asztala:

Ami nem lehet elég nagy, hisz ha meló van, akkor pillanatok alatt elfogy a hely, erre nincs is jobb bizonyíték, mint az alábbi kép, ahol éppen rudi és a négy 400 wattos táp meg fél tucat VGA birtokolja a helyet.

Kedvencem a Radeon 9600PRO-s VGA kártyás doboz, amely már több alaplapot, illetve VGA-t látott mint amennyit mi eltudunk képzelni, hisz ezen a dobozon kapnak helyet az épp tesztelés alatt lévő alaplapok, VGA-k.

Miután jól kinézegettem magam, rudi hellyel kínált, és elkezdtünk beszélgetni. Ezúttal én kérdeztem be jó alaposan, s olyan kérdéseket (is) feltettem, amire bizonyára ti is sokan kíváncsiak vagytok a PROHARDVER!-el kapcsolatban!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.