2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

HP Probook 4520s - a név kötelez!

Belépés az üzleti kategóriába.

[ ÚJ TESZT ]

Belső

Belső:

A laptop több variációban elérhető belső terén, Intel-Amd variációk között válogathatunk, különböző processzorok és videokártyák kínálatában. A bemutatott készülék a következő hardverelemeket tartalmazza:

Processor: Intel Core i3-350M 2.26 GHz, 2 mag, HT, 3MB cache
Memória: 2 GB DDR3 SDRAM
Merevlemez: 320 GB
Optikai meghajtó: DVD-Writer
Kijelző: 15.6" TFT LED háttérvilágítással
Képarány: 16:9
Kijelző felbontása: 1366 x 768
Videokártya: Intel GMA HD
Ethernet: Gigabit Ethernet
Wi-Fi: Van
Bluetooth : Van, 2.1
Webcam : Van
HDMI: Van
eSATA/USB Combo: Van
Akkumulátor: 6-cellás
Max üzemidő: 5 óra
Súly: 2,59kg

A gép bekapcsolásakor felfigyelünk arra, hogy ennek bizony semmi hangja nincs, ugyanis amíg a gép el nem ér egy bizonyos hőfokot, addig a teljesen hangtalan, utána is fokozatosan pörög föl a ventilátor szóval ez egy jó pontja a gépnek. A Windows betöltése is viszonylag gyorsan történek, számomra meglepő is volt, a laptop paraméterei alapján ez a betöltési sebesség, a következő videón ezt meg is tekinthetjük:

A kijelző:

A kijelzőről nem túlságosan vagyok jó véleménnyel, ugyan szemből szép képe van, szépek a színek is, de a betekintési szöge az katasztrofális, és a tükröződő képernyő sem nyűgözött le. A panel típusa TN+ Film, a képaránya 16:9, a felbontása pedig 1366 x 768, mindez megfejelve led háttérvilágítással.

A billentyűzet & Touch Pad:

A billentyűzettel meg vagyok vele elégedve, azt nyújtja amit kell, gyorsan reagál, semmi kattogás nincs. Ellenben a touch pad rossz, teljesen sima, ezért ha az ujjunkkal dolgozunk rajta, akkor sok mindent nem fogunk érezni, mivel gomb nincs rajta és a touch pad semmilyen módon nem emelkedik ki a gépházból, szóval teljesen belesimul a burkolatba, ez egy negatívum az én részemről.

Hangszóró:

Semmi extra, hangereje megfelelő, a driver programban beállíthatjuk a térhangzást, akusztikajavítást, mély hang kiemelést.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.