2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

HP Probook 4520s - a név kötelez!

Belépés az üzleti kategóriába.

[ ÚJ TESZT ]

Külső

Külső:

A külsőről csak jókat tudok mondani, a fedlap egy masszív, szál csiszolt alu ház, az elején egy keskeny műanyag csíkkal és a közepén, a cikk első oldalán lévő kép ezt a feliratot ábrázolja. A laptop barnás színű, a gyártó a caviar gray fantázianévvel illette, amúgy tetszetős, az ujj lenyomatot azért gyűjti, de korántsem annyira, mint lakkozott társai.

A fedlap felnyitása után már valamelyest változik a helyzet, a touch pad és a billentyűzet fölött és alatt szintén szál csiszolt alu borítás található, ez érvényes a hangszóró lyukacsos részére és a be kapcsológombra is, az is fém, viszont a billentyűzetet körülölelő rész műanyag és a kijelzőt körülölelő rész is ujjlenyomatgyűjtő lakkozott műanyag, ezt negatívumnak írom fel "részemről". Bekapcsolás után a bekapcsoló gombban lévő fehér led folyamatosan világít, halványan elöl kis led formájában, szintén fehéren villog a HDD indicator. A készülék fölső részén találunk egy 2MP felbontású webkamerát és mellette egy led megvilágítású vakut, csodákat ne várjunk fényerősség tekintetben, de sötétben hasznos tud lenne, és az arcunkat kellőképp meg tudja világítani.

A készülék két oldalán találjuk meg a csatlakozókat, valamint az elején a fejhallgató, mikrofon és a kártyaolvasó található meg.

Csatlakozók, jobb oldal:

-D-sub
-Modem
-HDMI
-Power-Over E-sata (teljes értékű USB2.0)
-1x USB 2.0

Csatlakozók, bal oldal:

-2x USB 2.0
-Lan

Valamint itt foglal helyet a Lightscribe technológiát is ismerő DVD író és a készülék töltőjének a csatlakozója is itt található meg.

Vastagság:

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.