2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Gyűjtsünk Bea asszonynak

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Gyűjtsünk Bea asszonynak két millió forintot. Aztán vegyünk neki zebracsíkos mercit, meg...

[ ÚJ TESZT ]

Gyűjtsünk Bea asszonynak két millió forintot. Aztán vegyünk neki zebracsíkos mercit, meg egy takaros kis házat mondjuk a Rózsa dombon. [link] címen olvasható egy cikk, ami valóban gyűjtést indított ki tudja mire Győzike felesége számára.
Szóval állítólag a Playboy felkérte egy fotózásra és 1,5 millát ajánlottak neki, amit állítólag arra használna, hogy anyagilag függetlenedjen kicsit szeretett férjurától. Márpedig egy roma asszony jó hírének (hehe) sokat árt egy ilyen cici mutogatós megjelenés, ezért Velveték egyből gyűjtést szerveznek szegény szerencsétlen anyagilag nem független asszony megsegítésére. Ah a legszebb az egészben ráadásul az indok, hogy miért nekünk kell ezt a cirka 2 millát összerántani. Hát, hogy kíméljük a médiát és ne kelljen a TV-ben, meg bulvárban a család playboy-os botrányát nézni és olvasni hetekig. Hát köszönöm, nekem nem kell, TV-t nem nézek, mert egy szenny az egész, olvasni meg maximum néha a Velvet főcímeket szoktam, ha nincs újdonság a viccrovatban. Szóval sajnáljuk kicsit szegény Gáspárékat, ha van rá időnk és küldjünk 90 forintos sms-eket!
Erről jut eszembe, van egy remek ötletem, de kéne hozzá némi pénz, esetleg nem akartok kisegíteni. Sokkal boldogabb lennék, de tényleg, sőt megkímélek mindenkit attól, hogy engem kelljen nézegetni bármelyik újságban vagy médiában, ez csak megér némi pénzt. Éljenek az igazi magyar sztárok!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.