2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

FIA GT ATi barát módra

avagy hogyan mozduljunk ki a gép elől és kovácsoljunk össze egy így is összetartó csapatot

[ ÚJ TESZT ]

Hungaroring, Csajok, Társaság, Előfutam

Miután elhagytuk a Hungaroring tetszetősnek éppen nem nevezhető bejáratát, magunk mögött hagyván pár SÜN-t, és biztonsági őrt, folytattuk utunkat a célunk felé!
A hangokból már kilehetett szűrni, ez még csak a kezdet. ÉS valóban az volt. Közelebb érvén tapasztaltam/tuk, hogy még csak a Clio kupának az időmérője zajlik.
Közös megegyezés alapján letelepedtünk a célegyenes mellé, a Supergold helyekre.

Hungaroring Térkép

Hungaroring Térkép

A Renault-ok még javában köröztek, korán érkeztünk. Korábban, mint gondoltuk.

Száguldó franciák

Amíg a francia autók köröztek, beszélgettük. Ha már csapat építő tréningnek volt beharangozva..
Tapasztaltabbak hoztak magukkal ételt, melyet nagy étvággyal el is fogyasztottak és persze meg is osztották a többiekkel. Így utólagosan is egészségünkre…!

Jómagam

Benszíí(nixx-21) kortyoloja PííT Apentáját

Vidám, mókás hangulatban beszélgettünk, megosztottuk nézeteinket. Majd kisvártatva vége lett a Clio-k randalírozásának, és beharangozták az általunk várva várt GT futamot!
"Öröm és bodottá…."
Hangos bemondóban elhangzott, hogy kemény 1000 magyar forintért be lehet fáradni a boksz utcába, hátra a parkolóba, és fel a boksz utca felett levő részhez. Egészen 11 órától 12-ig állt a rendelkezésre. A 6 fős társaságunkból 3-an útnak eredtek. Mentem volna én is, de kemény 500Ft maradt nálam a BKV-nak köszönhetően. Telt múlt az idő, azzal vigasztaltam magamat/magunkat, hogy biztos nem jutnak be. Hát bejutottak. Fél 12 körül kaptam lencsevégre őket a célegyenes feletti felüljáró bejáratánál (Malboro híd).

Bambán néztem amint feszengenek, pózolnak a boxutcában, énmeg kemény 500 magyar forint híján kint ragadtam.
Már azt is megbántam, hogy nem adtam a kezükbe a fényképezőmet.
Le voltam törve, mint a bili füle, ám ekkor Péterem (ejtsd WesTM) megszánt 1000 forintal. Húú, még nagyobb öröm és bodottá. Loholok a PÉNZTÁRHOZ, hogy gimme' a ticket, szalagot megkaptam, nemegész 11:45-kor. Futok lóhalálában, de egy fotó erejéig megálltam. Két csinos lányt kaptam lencsevégre. Érdekesen:
-Lányok, egy fotót esetleg? - mondtam , de mire összeölelkeztek volna, már le is kattintottam őket. Mindegy, így is jó, megköszöntem, és tovább álltam.
Nah és itt jött az amitől majdnem öngyi lettem; már nem lehetett bemenni a boxutcába.
Nemakartam elhinni, bánatomba hátra nyargaltam a hátsó traktusba, hátha lesz valami, ami miatt….Volt! A képek bizonyítják. Számomra legalábbis.

Corvette C5-R

Corvette C5-R

Maserati Teherautók

Fotósorozatom vége felé bánatosan baktattam vissza Píítékhez, majd kattintottam egy olyat, amitől az ATI topic egyhangúan rámförmedt: Ide nekünk Őt azonnal.

Az ifjú hölgy akit még nixx is megdícsért

Már majdnem továbbmentem, mire láttam, tőlem balra, hogy nem kevés ember gyülekezik a boxutca feletti lelátón. Nah, hát ide bekanyarodtam, mondom lövök párat…(És nem bántam meg, nagyon nem)
Lesek ki a fejemből, csinálok pár érdekes képet,videót például itt készült a Ferrari F430 „túráztatása” is, melyet WesTM-nek ajánlok sok-sok szeretettel.
Majd a hangosbemondó közli, hogy vége a látogatásnak. Nézek körbe, de a tömeg a boxutca felett megsem mozdul. Nah szuper, mi maradhatunk. És ekkor következett el életem egyik legszebb pillanata…
Sorra tolják ki az autókat. Maserati, Ferrarik, FordGT, Corvette Z06…Nah, mondom itt mi készül vajon. (Itt megkell jegyeznem, életem első ilyen élménye volt ez!)
ÉS a várva várt ismeretlen pillanat bekövetkezett. Papucsok fel, autó leenged, motor beröffent. Ide nem fűznék semmit, a videók beszéljenek helyettem. (folyamatvideóm második percétől) De leszögezném, korántsem adja vissza a valóságot, sajnos! ÉS nagy bánatomra…
Valamint még annyit tennék hozzá ehhez a részhez: hátborzongató (még most is, ha belegondolok), hallgatni ahogy beindítanak tőlem egy köpésnyire egy abszolúte átlagosnak nem nevezhető autót…Ami számomra külön figyelmet kapott ezek után, az a Corvette, a Ford GT, és a Saleen hangja…Elképesztő. Leírhatatlan… Örök élmény.. Mindez egy ezer magyar forintért..
Nos, az autók mind egytől egyik kidübörögtek, utolsónak a Corvette, így énis visszaindultam. Volna. Láttam 3 szép leányzót, nem csúnya ruciban. Gondoltam megörökítem. Megtettem. Megfordulnak, leírhatatlan mosoly. És láss csodát, magyarok voltak. Mondom, hölgyeim, hamár így együtt vagytok, szabadna…? Szabad volt :)..
Majd mögöttem a kamerás srác hozzám szólt:
- Állj oda, lefényképezlek velük

Beállítom magamat fotogénnek, majd az egyik szépség a kezembenyom egy saclit(fecni) amin a honlap van, ahonnan hétfőn letölthetem a képet.
Miután lefényképeztettem magam velük, megint csináltam képet róluk. Hátulról…

Mostmár tényleg nyargaltam vissza Píít, és Benszi pajtásomhoz. (meg a 3 berényi betyárhoz) Hatalmas öröm ült az arcomra. Rég voltam ilyen boldog. Megis csapoltam egyik spanunk söröcskéjét. Innen kérek elnézést tőle, de hát az adrenlin…:D

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.