2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Convoy C8 bemutató - Előre mutat

A legolcsóbb lámpa amit ajánlható messzebb lévő célpont megvilágítására, ár / teljesítmény aránya verhetetlen.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető:

Az előző cikkben bemutatott S2+ modell mellett helyezkedik el minőségben a Convoy másik nagyon népszerű modellje, a C8-as.
Ennek a lámpának már kultusza van az elemlámpa kedvelők köreiben nem csak a megfelelő gyártási minőség és gyárilag is magas fényerő miatt, hanem a könnyű és elég széles skálán való tuning potenciál miatt is.

Gyárilag kétféle LED emitter közül választhatunk, a régebbi modellben csak CREE XM-L2 volt beépítve különféle színhőmérsékletben, az új modellben viszont választhatunk CREE XPL-HI LED-et is némi felárért cserébe három színhőmérsékletben.
2015 harmadik negyedévben egy frissítésen esett át az eredeti gyártó terméke, ezzel is növelve a vevőelégedettséget. Az új modellben ami jelenleg még a régi modell mellett kapható már a fej egy darabból van kimarva, így megszűnt a betekerhető alumínium "pill", ezzel is javítva a fej hőleadó képességét, illetve a 16mm-es alu csillagot felváltotta a 20mm-es alu csillagos változat.
A konstrukció annyira bevált már megalkotása idején, hogy hamar rákaptak a másolásra. Sok esetben olcsóbb, kevésbé minőségi és méretben kicsit eltérő modellt kapunk, de vannak kifejezetten feljavított változatok is a piacon saját márkanéven. A legolcsóbb alternatívát a noname és mindenféle Fire márkanevű másolatok adják, a felső kategóriában pedig a XinTD C8 nagyon népszerű testre szabható és minőségi alkatrészeivel.

A régebbi modellről ebben a cikkben már nem szeretnék sokat írni, ugyanis az már kivezetés alatt van a gyártónál, így a bemutató a továbbiakban az új modellekre fog korlátozódni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.