2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

New iPed - avagy A Klónok támadása

Mint tudjuk, egy jó ideje az Apple előrukkolt legújabb gépével. Első cikkemnek ezt a témát választottam.

[ ÚJ TESZT ]

iRobot

A sallang ennél a modellnél rövidebb egy kicsit. Említettem volt, hogy ez a Tablet az iPed testvére. A kis tesó nevében is kissé különbözik. Leginkább iRobot (a.k.a. aPad), de emlegetik iPed ként is, ami mintegy összefoglaló neve a Pad klónoknak.

Jelentős különbségei, hogy kijelzője 7"-es, az USB hubokhoz átalakítóra van szükség és eltüntették a 30 pines csatlakozót is, ám ez megadta azt a luxust, hogy a hasonmás is elérhette a 14.2mm vastagságot.
Továbbá azonban csak 16GB-ig bővíthető, operációs rendeszere Google Android 1.5.2 OS. Amit a videó alapján kicsit gyorsabbnak ítélek, de mégsem úgy siklik mint ahogy az megy rágottalmáéknál.
A 3000mAh-ás aksival ez sem több 320grammnál.
A GPS, 3G és a webcam opcionalitását veszti, ugyan is itt 399$-ért ezt mind megkapjuk, természetesen csak a kamera integrált.

De mint mondtam a sallang nem sok, beszéljenek a képek:

,,Nem akarásnak nyögés a vége..." mondja a közmondás. Hogy szándékosan nem akarnak hasonlítani a klónokra a copyrightok miatt, vagy egynémely nemzedéknél az érintőképernyős tablet egyet jelent az iPad klónnal....nem tudom. De a végére hagytam pár iPed illetve iPad looking tablet néven árult gépet.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.