2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

BlitzWolf F1 – Mancsos méregzsák

A BlitzWolf F1 hozza a mezőny legkiemelkedőbb teljesítményét, szemtelenül jó áron.

[ ÚJ TESZT ]

Üzemidő, verdikt

A hang- és összeszerelési minőség mellett a harmadik fő szempont a vásárlásnál az üzemidő volt. A legtöbb hangszóró ebben a kategóriában 6 óra körüli üzemidőt ígér, amire a BlitzWolf F1 lazán ráígér az 1800 mAh-s akkumulátorának köszönhetően. A gyártó 12 óra zenelejátszási időt adott meg, ami, ha meg is van marketingelve picit, akkor is kitűnő eredmény. A gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy maximálishoz közeli hangerő mellett is elketyeg 9-10 órát, amivel bátran nekiindulhat az ember egy szabad ég alatt sörözgetős estének, az emberek előbb fognak elfáradni, mint a zenedoboz.

Most, hogy tüzetesen megvizsgáltuk ezt a remek szerkezetet, egyetlen kérdés maradt hátra: az ár/érték arány. Hogy mennyi az annyi? Körülbelül 10.000 magyar forint. Ez nyilván kínai webshopos ár, de ha az egyéb költségeket hozzáadjuk, akkor is látszik, hogy ennyi pénzért nem kérdés, hogy megéri-e ez a szerkentyű, főleg annak tükrében, hogy hangminőségben hozza nem csak a kétszer ennyibe kerülő TDK vagy Sony cuccok szintjét, de szorongatja a négyszer-ötször ennyibe kerülő JBL vagy Bose hangsugárzókat is.

Konkurencia viszont akad, nálam is benne volt a kalapban például a Xiaomi Square Box, ami olcsóbb, cserébe viszont 33%-kal kisebb az akksi, nincs rajta AUX, kevésbé strapabíró, és nem adnak hozzá semmi tartozékot. Emellett vannak még egyéb, más kialakítású bluetooth hangszórók, viszont úgy gondolom, hogy a BlitzWolf F1 hozza a mezőny legkiemelkedőbb teljesítményét, szemtelenül jó áron, ezért nem kérdés, hogy nyugodt szívvel kap Különösen Ajánlott plecsnit.

A terméket a Banggoodtól rendeltem. [link]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.