2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

BlitzWolf F1 – Mancsos méregzsák

A BlitzWolf F1 hozza a mezőny legkiemelkedőbb teljesítményét, szemtelenül jó áron.

[ ÚJ TESZT ]

Működés

Kétféle módon van lehetőségünk eljuttatni a hangot az eszközre, az egyik az old-school AUX bemenet, a másik pedig a korszerű 4.0-ás Bluetooth. A bekapcsoló gombot hosszan megnyomva tudjuk életre hívni illetve nyugovóra küldeni az eszközt, bekapcsoláskor kedves csilingeléssel adja tudtunkra, hogy harcra készen áll. Ebbe a gombba van még beépítve egy indikátor LED, amely piros fénnyel tájékoztat minket a töltésről, illetve az alacsony energiaszintről. Található még egy kék dióda a nagyobb gombban, amely a kapcsolódási állapotról közöl információt.

Beérkező hívás esetén a középső gomb rövid lenyomásával fogadhatjuk, majd befejezhetjük a beszélgetést, hosszan nyomva pedig elutasíthatjuk azt. Hangminőséget tekintve a specifikációk ígéretesek, amelyeket a gyakorlati tapasztalatok sem hazudtolnak meg. A hangszórók 5 wattosak, 4 Ohm-os impedanciával és 80 dB-es érzékenységgel, a frekvenciatartomány pedig 100 Hz-től 20 kHz-ig terjed.

És hangos... Olyannyira hangos, hogy 60 decibelt simán kitol magából a cucc, ami azt jelenti, hogy egy nagyobb szobát is gond nélkül megtölt zenével. Hangminőséget tekintve árkategóriájához képest kiemelkedőt nyújt, maximális hangerő esetén sem találkozunk torzítással. A magas és a középtartomány megfelelően képviselteti magát, az alacsonyabb frekvenciás hangok pedig a passzív mélynyomónak köszönhetően szintén hangsúlyosan jelen vannak. Kihangosítóként is megállja a helyét, a vonal túloldalán lévő beszélgetőpartnereim tisztán és érthetően hallottak engem.

Az egyetlen negatívum számomra a hangerőszabályzó gombok működése. Kicsit furcsa a logikájuk, mivel a hangerőállításhoz hosszan kell lenyomni őket (maximális hangerő esetén pittyen egyet), míg rövid gombnyomás esetén a zenét lépteti, szerintem fordítva logikusabb lenne.

Hasznos fícsör még, hogy iOS eszközök esetén a töltöttségi szintjéről értesítés formájában is be tud számolni nekünk. Sajnos Androidon erről le kell mondanunk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.