2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Asus EeePC 1215T - Kesernyés finomság

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Bizonyára sokunkban felmerült, hogy az átlagnak mondható 15,4” –es méretű notebookok és a 10,1”-os...

[ ÚJ TESZT ]

Tesztek

Visszatérve az első bekapcsoláshoz, a recovery partícióról elkezdi feltenni a Windows 7 Home Premiumot és egy fél órán belül már használható is a rendszer a sok felesleges programmal együtt, amelyet automatikusan feltesz. Többre nem igazán érdemes kitérni, a rendszert mindenki ismeri.
A gép használhatóságát bemutatván, lefutattam néhány Everest Ultimate/Aida64 tesztet, amelyet megismételten párom 10”-os Minix netbookján, amelyben egy Intel Atom N450 processzor ketyeg és párhuzamosan a már eladásra került Asus F5N notebookon, amelyben egy kétmagos AMD Turion processzor van.

Személy szerint nem vagyok a szintetikus tesztek híve. Nem hiszek a pontok hajhászásában és abban sem, hogy boldogabb leszek plusz két magtól és néhány plusz ponttól, amelyet valamelyik tesztprogram dob. Lassan már annyi mag lesz a procikban, mint a dinnyében, de gyakorlatban két magnál többnek hasznát nemigen vesszük, hacsak nem vagyunk valami bonyolult algoritmusokat futtató matematikusok. Bár valószínűleg ezért sokan megköveznek.

Asus 1215T + SSD

J&W Minix + HDD

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.