2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Asus Eee PC 1005HA Tartósteszt

Avagy tényleg olyan jó mint mondják? Most megnézzük!

[ ÚJ TESZT ]

Külső

Most pedig következzen a külsejének a kivesézése.

A dobozza egész korrekt, tetszetős designnal. Található rajta egy MS Office matrica amely arról tájékoztat hogy ingyen 60 napos Office 2007-es próbaverziót is tartalmaz a gép.

Kibontva a dobozt láthatjuk hogy az Asus nem sajnálta a csomagolóanyagot.

Kibontás után a képen látható tárgyakat tartalmazta a csomag: kézikönyv, Asus cd amely tartalmazza az operációs rendszert, jótállási jegy, a gép valamint a töltő

A képen a gép jobb oldala látható, s tartalmazza a következőket: SD kártya bővítőhely, audio out/in, 2db USB bővítőhely és végül az Ethernet port.

A képen a gép bal oldala látható, rajta pedig: DC IN, vga port, valamint egy USB port található.

Így néz ki kinyitva, már lehet is látni a matricákat bal alul Intel Atom, Energy Star, XP matrica található a jobb oldalon pedig a szokásos Asus matricák találhatók, amelyből kiderül hogy LED képernyője van, 10.5 órát bír,170Gb hely van rajta (160Gb HDD és 10Gb hely az Asus Eee honlapján), és végezetül hogy 1.3mp-el kamera dolgozik benne

A képen a billentyű kiosztást láthatjuk, ehhez annyi hozzáfűzni valóm lenne hogy az Fn csak akkor működik ha az Asus gyári programja automatikusan elindul (vagy később saját magunk indítjuk el).

Itt pedig a touch pad látható egy 50Ft-os társaságában, a touch pad már multi touch-ra is képes ami azt jelenti hogy több ujjal is tapicskolhatjuk a touch pad-ot.

A gép alján lévő XP matrica egy idő után lekopik, ezért érdemes leírni a rajta szereplő adatokat.

Itt pedig a dőlési szög látható, teljesen kinyitva egy kicsit az eleje megemelkedik szóval óvatosan vele!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.