2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Asus Eee PC 1005HA Tartósteszt

Avagy tényleg olyan jó mint mondják? Most megnézzük!

[ ÚJ TESZT ]

Update

Nos, amikor a cikk keletkezett, több mint 2 éve voltak különböző kérdések a használhatóságáról a későbbiekben, ezeket szeretném megválaszolni most, valamint leírni hogy mit változott a gép 2 év alatt.

Tim82
"Igazából arra leszek kíváncsi, hogy 1-2 év múlva a burkolat, zsanérok stb. hogy bírják majd. Feltételezésem szerint rosszul - a netbook-gyártók szeretnek spórolni az anyaghasználaton "

Szóval elég sokat használtam, közben nem lett új laptop véve szóval a PC-m mellett ez volt az elsődleges laptopom mindvégig, ezalatt a zsanérjai tökéletesek maradtak, a burkolat is egész jól bírja, a fedőlapon van pár karc, az én hibámból de vigyáztam rá, de csak rákerült pár.

szimplak
"Amikor megy a gép és töltöm az akksit, 95% után töltés közben zúgást hallok. Tapasztalt valaki hasonlót?"

Na ez nekem is jelen van, kb 15-20 percig zúg a gép, picit idegesítő de már megszoktam, annyira nem vészes végül is, de jelen van sajnos.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Igazából így 2 év elteltével az aksi olyan 90%-os még mindig, szóval bír 4-5 órát, ami szerintem még mindig nagyon jó.
A touchpadja is jó még, egy picit kopott de tényleg minimálisan, inkább a billentyűzeten látszik hogy kifényesedtek a gombok rajta, de a betűk nem koptak le, szóval ezt sem nevezném hatalmas problémának, pedig volt használva rendesen.
Ami viszont idegesítőbb probléma hogy a töltőjével van egy kis probléma, mégpedig az hogy nem minden helyzetből tudom tölteni, hanem biztosan kell állnia a csatlakozónak, valószínűleg megtört benne a kábel, de nem akartam újat venni, mert nincs feles 10k-m erre, esetleg megcsináltatom majd valamikor, szóval ez a legnagyobb gondja, de ez sem a gépnek.

Szóval így két év távlatából is jó vételnek tartom, igaz hogy mára már vannak tőle nagyobbak, jobb hardverrel szerelt gépek, de mégsem lomha, teszi amit tennie kell megfelelő sebességgel. Az évek során sem ment tönkre benne semmi, nagyon jól bírja az iramot. A memória bővítést fontolgatom már, mert 2 gb azért hiányzik, de igazából nagyon meg vagyok elégedve vele, ha utazok valahová kényelmes, a mai tableteknél is jobban tetszik nekem, mivel nem kell tartani hanem ha filmet akarok nézni lerakom és ennyi. Szóval ha tehetném megint netbookot vennék.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.