2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Asphalt 8: Airborne - elemzés

7 hónapja ingyenes az Asphalt: sokan a legjobb mobil autós játéknak titulálják, de tényleg olyan jó? Kiderül!

[ ÚJ TESZT ]

Memoárok, sztorizás, konklúzió

Igyekeztem komolyan venni ezt a vackot, ez annyiban nyilvánul meg, hogy elég komoly multiplayer ratingre tettem szert. Legutolsó 1675 éppen. Ez valóban visszaesés, de volt rá ok is…
A kupákat szeretem, szerettem a fuel system előtt. Lekötött. Legjobb eredményeim Monacoban születtek, Ferrari Berlinettával, Mercedes-Benz CLK-val, valamint Ferrari 599x-szel. Különösen eme legutolsóra vagyok büszke. A mai Elite klán tagjai közé ékelődni, nem semmi.

Mondjuk ez is a teljesítményem mutatja, booster nélkül a boosteresek közt:

Multiplayerben kerülöm a kontaktot, mert a játék szemét. Előző oldalon is látható a lagg, legutálatosabb dolog beleakadni valakibe, aki nem is ott van, és lelassulni…

Ettől függetlenül engem szeretnek kiforgatni, és nekem is sikerült már pár embert falnak kenni, vagy ráesni.

Értem már célba fizikailag elsőként, és lettem második, történt meg ez fordítva is. Értem el mással azonos időt és lettem első ennek ellenére. Tört már össze a semmi multiban nem egyszer. De kb. itt vége is az érdekes multis dolgoknak. Sokszor volt, hogy gyengébb autóval mások vezetői hibája miatt nyertem, de fordítva is megtörtént már. Ilyen a verseny, ez a lényege. Amíg nem intették le, nincs vége. Tényleg.

Ha már itt tartunk. mutatnék egy statot:

0,7 a nyerésarányom. Emmá' valami.

Aztán jöjjön néhány multis kifakadás:

Chengxin Rao, akit ellenem sorsolt a Gameloft.

Belépője, Barcelona. Mint írottam volt, ottan nem számít más, mint a sebesség. Nem technikás.

Utána viszont kapott a pofájára.

Azt hitte, ha autót vált lefele, attól jobb lesz...

Nem a gyereket hibáztatom, ő csak vezetett. De nem egy súlycsoport a Huayra meg a McLaren...
Az előző oldalas Vindipolisos is kb. ilyen, csak ezt nem vettem fel. De ha felveszem, szerintem elbukom mind.

Aki még akar ilyeneket nézni itt egy album.

Adódtak még egyéb furcsaságok is, "A" szinten 2 autós ellenfél, sajnos verseny utáni képet elfelejtettem csinálni:

De aztán elkaptam egy 4 autóst, arról már van kép:

Nekem nem a Ferrari FXX volt a második autóm a maga 120 ezrével... Sőt, S classból magamtól összesen egyet tudtam venni, a GTA Spanót 70k-ért. Vagy befizetett, vagy nem tudom.

Bugolás…

Összesen két képpel szolgálhatok, de elég beszédesek. Autósex van az egyiken.

Másikon meg kimentem a pályáról. Igen, jól olvasod. Meséltem a Francia Guyana pályán található óriási lánctalpas förmedvényekről, na, én pont bekerültem a kereke, meg a pályát övező végtelen magas láthatatlan fal közé, és áttolt rajta. Utána már nem sokáig van pálya, egyszerűen leestem a semmibe. Megismételni nem sikerült, csak egyszer majdnem, de félúton megakadt.

Ennyi lett volna a száraz része, itt az ideje a konklúziónak:

Adott egy játék, nagy hírnévvel, amiben sok-sok küzdelem árán el lehet jutni mondjuk 600 csillagig, és talán 30 olcsóbb autóig, talán… Tele van a Facebook is a sírással, hogy ezt így hogy gondolják komolyan? Valószínűleg trükközés nélkül én is már réges-régen abbahagytam volna. Egyszerűen semmi értelme. Ilyen árak mellett, ahol 3 millió credit csak 23500 HUF.

Németnek se jobb lenni:

De lehet, hogy ez droidos kép volt.

Amikor 30 ezerbe kerülne a 4 prémium autó, hogy meglegyen, mégis, ki a franc akarna játszani? Komolyan?

Amikor tele van csalókkal minden. Amikor a fórumra posztolják, hogy egy kínai srác máshol dicsekszik a nyitott 25 kamufiókjával, hogy ő nyerje előlünk az összes autót, csalva. Amikor, ha nem vagy játékpénz-milliomos, esélyed sincs.

Ez itt a hivatalos Facebook csatorna, teli sírással.
A frissítés se járt mindig Windowsra...
Valamint itt a hivatalos fórum.

Úgyhogy mások is hasonlóan vélekednek...

A Koenigsegg Agera R anno 375k credit volt. Ez volt a teteje mindennek. Már akkor is idegbaj volt a küzdő haveroknak, hogy nekem már megvan. Szó szerint képtelenség megszerezni szabályosan. Vagy rabszolga üzemmód. És akkor még hol van a max. tuningja… Még egyszer ugyanannyi…
Aztán mikor jött a W Motors Lykan, ki voltunk akadva. 550 ezer? Nóóómálisak ezek? Volt 1 millió creditem. Nekem, a pénzcsaló köcsögnek. Mindet el kellett rá verni. Mi Windows-osok ugye akkor kaptuk a kupákat, droidon ezt nyerni is lehetett. De gondolom mind csaló volt, aki kapott…

Aztán jött az SSC Tuatara. Annyira én nem vagyok jó Icelandon, nyerni nem sikerült, 950 ezer credit. De mire meglett, levették. Úgy sírtuk vissza fórumban… egyébként az első 3 napban a tuning rajta valami 3-szoros szorzóval volt ellátva, iszonyat drága volt.

Aztán jöttek más autók, kupanyeremények (utólag szinte mind megvehető drága pénzért), mind mind szorzós tuningárakkal, ami így milliókba került. Aztán sokáig nem volt csúcsváltás. Éreztem a szelét, befarmoltam 3,8 milkát. Jött is a Hennessey. Először kupán, aztán pénzért. 3 millió credit… egy földi halandó jó, ha 5-600 ezret összeszed egész életében, míg meg nem unja. Ja persze a tuning itt is szorzós, tehát kb. 5 millió a reális ár. Vagy több. Engem ugye nem érint… Játékpénzt, azt fizetek, amennyit akarnak.

BRÉKING! 5,4 millió... Ja és persze mint a panasz is szól, használni se szabad. Vedd csak meg a másik vackot is 23 ezeré'...

Második oldalon látható volt a kép a Dodge Dart alap tuninggal, itt a másik véglet.

De hisz’ pont az ilyenek miatt, mint én, jött be a fuel system, meg a dupla nitró. A párszáz forintjával. Nálam ott szakadt el a cérna, pokolba kívánom ezeket a bunkókat. Egy jó játékot így tönkrevágni.
Csak a frusztrációra épít. Látod, hogy a kispistának micsoda jó cuccai, idejei vannak, laposra vagy verve, nem tudsz fejlődni, sok időt kéne ott tölteni, tehát fizetsz. Nem azért, mert szereted, nem azért mert jó, hanem, hogy érvényesülni tudjál. Mégis ki a francnak van kedve laposra veretni magát?

Ha nem lenne tele bunkósággal a cucc, akkor is csak 2-3 ezret érne dobozos játékként. Erre elszállnak. Az eladások, nem tudom, kit igazolnak, de a 25 ezres autócsomagot nem sokan vették. Száz alatt.
Aztán itt az Elite klán. Sokan beléptek, akik prok voltak. Példáu,l akik a monacói harmadik helyemnél az 1-2-4 helyeken szerepelnek. Gőzöm nincs, ez miről szól, de valami megosztott tipp, vagy csalássorozatot sejtek. Klánnak ugye ebben a játékban vajmi kevés értelme van. A linkelt Hectorx se volt még Elite, mikor elkezdtem írni a cikket… de olyan űridőket megy annyira átlagos vezetési stílussal, hogy nem értem, mi van.

Úgyhogy ezt a vackot senkinek, semmiképpen nem tudom ajánlani. Saját felelősségre ki lehet próbálni, esetleg Singeplayerig. De annyira eldurvultak a dolgok, hogy egy új húsnak eszméletlen fájó lenne.

Nincs értelme elkezdeni sem. Különösen nem ajánlott!!!

Köszönöm, hogy olvastál!

A cikk elkészítésében segédkeztek:

Chourfi Abdel Karim
PanzerSajt
rgeorge
rita7107

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Egy adag nosztalgia: Gothic

    Üdvözöl az új otthonod, egy borús világ kegyetlen szelete. És, hogy te ki vagy? Az itt senkit se érdekel!

  • Clash of Clans leírás magyarul

    A Clash of Clans játékkal kapcsolatos kezdeti kérdésekre adható válaszok, azoknak, akik nem tudnak annyira angolul.

  • Társasjátékok tableten

    Mire jók a társasok mobil eszközön? Melyik társast érdemes kipróbálni? Milyen a játékélmény egy ilyen kis kijelzőn?

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.