2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Asphalt 8: Airborne - elemzés

7 hónapja ingyenes az Asphalt: sokan a legjobb mobil autós játéknak titulálják, de tényleg olyan jó? Kiderül!

[ ÚJ TESZT ]

A nagy téli frissítés

Már tavasz van, nyakunkon a következő frissítés, és még csak most írok róla. Mondjuk úgy vagyok vele, ez is szinte felesleges, de most már lapra kerül.
Az elmúlt hónapokat szorgos videofeltöltéssel töltöttem, sokat javultak a képességeim, a játék meg gyökeresen átalakult, lássuk mi is történt:

Droid, iOS szépen kapott frissítést, karácsonyi díszek, miegymás, Windows meg semmit. Aztán dec. 24-én igen, de csak a WP. Ironikus, hogy facebookon a GL épp a PC-t emlegette, hogy megjelent rá. Mérgesek voltunk, gépre óriásit csúszott, emiatt sokan kimaradtak a "jóból".
Kupák is csúsztak nagyon sokat emiatt droidhoz képest.

Aztán lett nekünk token meg pro tuning. Amire büszke lehettem, hogy ez egy olyan játék, ahol egy valuta van, megszűnt. Teljesen csak netkapcsolat mellett működő, spéci valuta, mely helyenként felváltotta a pénzt, de a prémium autóknál nem. Duplapénz, duplanitro, fuel refillnél viszont igen, de az drágább is lett ezáltal természetesen...
Meg lehet kapni tokennel autót is.

Ja igen, mire kell a token? Hogy szivattyúzzanak. Van a pro tuning system, nekem, akinek megvolt minden kocsi maxon, el kellett felejteni, hogy kényelmes helyzetben vagyok. Jött a fizess, hogy nyerj korszaka. Egyszer egy koreai orvost piszkáltak is, hogy csaló. Mutatta a számlát, 3000$. Hát jó.
Mert ugyanis a pro tuninghoz nem csak credit kell, hanem bizonyos kártyák. Általában valamennyi a részegységhez illő, és a classhez illő kártyából. Valamennyi tech kártya. Aztán esetleg még motor is. Van amikor meg csak motor. Itt van ritkasági sorrend, az egész szerencsejáték, egyáltalán nem tudod mit fogsz kapni. Éppen ezért közepes ritkaságú cuccok ritkábbak a legendásoknál is. Sima az általában jön. Aztán ha van minden lehet ráaggatni az autóra.

A pro tuningról:

Classek elején lévő autókat nem feltétlen 5 fokozatban lehet tuningolni, sokszor elég 1-2-3, attól függ melyik. De még D közép is csak 3, pl. a Scion. DeZir pedig csak 2 szintes, azért is érdemes Pro-ra hozni, könnyen meg lesz.

Akármilyen kicsinek látszik amit hoz, NAGYON SZÁMÍT. Minden egyes pont, főleg ha kupán akarsz jó időt.

Itt egy D-class tetején lévő autó PRO közelében. Jól látszik melyik fokozathoz mi kell, itt még minden common.

C tetején a tech már mid ritkaságú. Ami igazából rohadt ritka.

Biome-nál meg az árak is el vannak szállva, meg már a motor is mid.

S-classnál meg az alap kártya mid, a motor rare, a tech meg először mid, aztán legendary. A tetején szintén. Arról már nem hoztam képet.

Tuning kitek árai, bal lent váltógomb a PRO-hoz. Széthullott excel tábla, nehezen átlátható.

Ez meg már a szopatás:

Harmincvalahány legendary kártya kell csak a PRO tuninghoz...

Kártyát szerezni kétféleképp tudsz. Vagy nyered a dobozt a kupán, és kinyitod, vagy veszed. Venni 4 dobozt lehet, az első 9k credit, 4 random kártya, de naponta csak egyet vehetsz. Második 8 random kártya. Harmadik 15, negyedik 30, fele legendary vagy rare, fele random. Ezekre érdemes hajtani. A 8 randomban ilyen nem nagyon van. Aztán ha kell valami kártya, ne adj Isten abból 3, na olyan tuti nem kapsz két hétig.

Vásár előtt:

Vásár után:

Csalni nem tudsz, netes az egész, szerveroldali, a dobozok bontása is, meg az inventoryd.

Kibontás:

És az inventory:

Mérete csillagaidtól függ, de lehet bővíteni tokenért. Fent van nekem egy doboz, na oda gyűlik a nyeremény, vagy ha úgy veszel, hogy teli vagy. Eladni is lehet kártyát creditért, de inkább pocsékold el egy autóra, azzal többet érsz, mert sok creditet nem kapsz érte. Nagyjából ennyit kell tudni az új rendszerről, ja és nagyon mocsok, nagyon lehúzós, pénzszipolyozó, és unfair.

Az új pálya, mint sector 8, meg full bugos:

Ez a glitch farmolás, be se került multiba a pálya emiatt. Én meg pár napig csalólistán voltam érte, mert kupán használtam. Érdekes, hogy kevés a Windowsos csaló. Legalábbis aki listás. Droidon, iPhone-on több van.

De van másik bug is:

Másik irányba is van kettő:

Lenti meg gyorsabb kocsival értelemszerűen könnyebb:

Szép glitchparádé, majd javítják őket, az ígéret meg van.

A következő frissítés meg sok Ferrarit hoz, szabadon festhető autókat, meg apróbb változtatásokat a kártyaosztáson. Valamint más autókat is, de azt még nem tudni. Ja és lesz még éjszakai pálya. Mert Börni papa óta tudjuk, hogy nagyon fontos.

A leaderboardok elején pedig nyilván előnyt élveznek a pro tuningos autók, sokszor pár fizetős, vagy csaló pilóta miatt maradtam ki a limitből. A UniteVN klán csal ezerrel, ha vietnámit látsz az élen, akkor élj a gyanúval, főleg ha full pro 9FF van nála. De a kiadott eszközeiket nem érdemes használni. Működnek, de hamar bannolnak érte. Persze ők létrehozzák az új fiókot, na de az átlagember gyűjti a statisztikát, achievementet, meg becsületes, ugye?

Na a Ferrarikat hozzáadtam, vélemény a megfelelő helyen ott van, kellettek a játékhoz. A festés viszont szokásosan jó nagy lehúzás lett... Meg a színfilter se valami hasznos...

Azóta történt

  • Egy adag nosztalgia: Gothic

    Üdvözöl az új otthonod, egy borús világ kegyetlen szelete. És, hogy te ki vagy? Az itt senkit se érdekel!

  • Clash of Clans leírás magyarul

    A Clash of Clans játékkal kapcsolatos kezdeti kérdésekre adható válaszok, azoknak, akik nem tudnak annyira angolul.

  • Társasjátékok tableten

    Mire jók a társasok mobil eszközön? Melyik társast érdemes kipróbálni? Milyen a játékélmény egy ilyen kis kijelzőn?

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.