2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Utazás rovat

Adria zöld ékköve, Mljet-sziget

Úgy döntöttünk, hogy harapunk egy nagyot a képzeletbeli üdülési tortából, és egy hónapot töltünk a nyugalom szigetén.

[ ÚJ TESZT ]

Blace beach folytatás 3

Mint mindannyian tudjuk, honfitársaink keze nyoma a világ minden tájékán, eldugott szegletében tetten érhető. Első napunkon tökifej mindjárt talált is egy fontos nyomot, amire hangos ugatással hívta fel a figyelmet. Sajnálatosan, valami akut párkapcsolati válság tünetegyüttesének eredménye lehet ez a lakonikus " hülye p*csa " kavicsokból kirakott méretes felirat :) Remélem, azóta enyhült a feszkó, és sikerült megoldani a gondokat. :) Magyar rendszámú verdával nem találkoztunk ittlétünk alatt, így elképzelésem sincs, ki és mikor alkotta ezt a figyelemre méltó művet.

A fenti cucc ellenben ragályos lehetett, belőlünk kihozta a dedót, és párommal mi is tengerparti építkezésbe fogtunk. Alább látható a mi saját műalkotásunk, a felső kő alatt többnyelvű (vízálló!) levélkével, email eléréssel és jutalom kilátásba helyezésével a szemfüles megtalálónak.

Szintén tökifej találta meg ezen civilizációs (ámde hamvába holt) üzleti próbálkozását valakinek, egy elrozsdált italhűtő formájában, ékes "Bistra" felirattal. :)

A kutyafáját! Illetve a kutya megtalálja a fáját. Kutya melegben gödröt ás a homokban és árnyékban pihenget.

Természetesen előtte úszás és lasztizás, játék a gazdikkal.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.