2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Acer Iconia W1-810 PC-s szemmel

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Egy belépőszintű, Windows alapú tablet bemutatása egy megrögzött PC felhasználó szemével.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Üdvözlök mindenkit!

Nem mondom, hogy nem voltak még okoscuccaim, bár ezek komolyabb használata csak az utóbbi egy évben jellemző rám. Az elején még Androiddal nyomultam, mind telefon, mind tablet téren. Majd jött a Windows Phone (Lumia 520), és a végén a tablet is ablakos lett. Félre ne értse senki, nem Windows majmolás és reklám, csak tele lett a hócipőm az Androiddal, és úgy tűnik jól választottam. Nos, ennyit a beszerzés okáról.

Világéletemben asztali gépet használtam, már egy évesen is fater mellett ültem a 386-os előtt. Innentől adta magát minden. Az összes új vagy "csak összeraktam retrózni valamit" gépen is első a benchmark és classic játékok telepítése, hogy lássam, mit bír a gép. Ilyen szempontból fogom megvizsgálni a cikk alanyát is, egy Acer Iconia W1-810-es tabletet.

Akit a tablet részletesebb leírása/bemutatása is érdekel, annak ajánlom Romvr kolléga írását a W4-820-ról hardverben és felépítésben közel megegyeznek.

Külleme nem sok vizet zavar. A cucc kapott egy 3,5mm-es jack csatlakozót, egy microSD foglalatot és egy microUSB csatlakozót. Ez utóbbin tudjuk tölteni, illetve külső eszközöket csatlakoztatni, ami piszok idegesítő dolog, igazán megerőltethette volna magát az Acer, hogy másik csatlakozóval lehessen táplálni a tabletet. Kapunk még 2 Mpixeles elő -és hátlapi kamerát, valamint beépített mikrofont.


Itt az előd, a 10.1 colos vágódeszkához képest láthatjuk mekkora ez a 8 colos méret. Még pont kezelhető.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.