2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • LENOVO 3000 N100 fejlesztése

    Adott a szomszédék régi féltett laptopja, amit régóta én "kezelgetek" (tehát pucolgatok, rendbe rakok, stb..). Mivel nem akarnak megválni tőle, újat meg pláne nem akarnak venni, végre rászánták magukat a fejlesztésre, amit már évek óta mondogatok nekik. Elkezdtem beszerezni a cuccokat, ami nem volt egyszerű, kb. másfél hónapom ment rá, hogy minden megjöjjön...
    A processzor persze Kínából, egyből berendeltem a lehető legjobbat, ami elvileg megy ebben a laptopban, egy Core 2 Duo T7600-at. Persze rizikóztam, hiszen 2 db (kettő darab) ősrégi blogos és fórumos bejegyzésen kívül semmi konkrétumot nem találtam az egész neten, hogy ez most megy-e vagy nem. Hát vártam a csomagra több mint 1 hónapot, mire kiderült, hogy ez bizony az enyémben nem működik. A mai napig nem tudom, hogy a lapos nem szerette, vagy defektes példányt kaptam-e esetleg. A következő rendelésemmel biztosabbra mentem, egy eggyel kisebb modellel, a T7400-al, és ez elsőre ment is, ahogy kell.

    A kiinduló konfiguráció az alábbi volt:
    CPU: Intel Core Duo T2300E
    RAM: 2x1GB Hyundai (Hynix) DDR2 SODIMM 667 MHz
    VGA: Integrált Intel GMA945
    HDD: Hitachi 80GB
    OS: Windows 7 32 bit (ez már nem az eredeti volt rajta, eredetileg Windows XP-vel jött a cucc, később tettem fel rá Windows 7-et).

    Folytatás...

    Valdez 7 éve 28

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.