2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • OT995 Közép haladó(?)

    Megpróbálom folytatni az előző bejegyzésemet, de ez most csak hirtelen, saját kútfejből, nem előkészítve és átgondolva,mint a tutorialnál...

    Egyrészt sokan kérdezik,hogy a hivatalosan ( OTU program, vagy FOTA frissítéssel) ICS-re frissített telefonra a gyári GB rendszert vissza lehet-e tenni?

    A válasz: vissza lehet tenni,de nem fogja kezelni az sd kártyát.Sehogy. Tehát: A hivatalos válasz az,hogy a hivatalosan ICS-re frissített telefonokon csak custom GB rom megy hibátlanul,a gyári nem!

    Másrészt sokan még mindig nem tudják,hogy hogyan lehet/kell feltenni egy romot a 995-re.Nekik szól ez a kis kiegészítés:

    A romokat az OT-995-re csak cwm-ből rakjuk fel, az egyetlen kivétel a gyári OTU program,ami a telenorosoknak eddig hibátlanul megy (ha jól tudom) a T-mobilosoknak pedig kb 30%-ban megy... (nagyon nem jellemző a hibátlan működése a programnak,nem is javaslom senkinek a használatát, maximum végszükség esetében).

    Első lépés: Töltsük fel a telefon akkuját annyira,amennyire csak tudjuk!!! Ha menet közben lemerül,akkor lehet,hogy egy szép tégla lesz a rom csere jutalma!

    Két fajta rom van a telefonhoz (mint mindegyik androidos telóhoz) : gyári romok és custom romok.

    Gyári rom:

    Folytatás...

    #84490496 11 éve 3

  • Alcatel OT995 Tutorial

    A "blog" megírásához az adta az "ihletet",hogy sokan egyáltalán nincsenek tisztában azzal,hogy a telefonjuk mit tud,mit és hogyan lehet elérni rajta, illetve a gyári állapottal és azon kívül is mire képes.

    Alapfogalmakat nem szeretnék ideírni,bár lehet,hogy az sem ártana, de aki ezt a szösszenetet el tudja olvasni,az szerintem a Googlet is tudja használni.

    Legfontosabb:mindenki csak saját felelősségére essen neki a telefonjának, de bármit is akar kezdeni: Az első lépése a backup készítése legyen!!

    Sokat gondolkodtam,hogy mi lenne a megfelelő szöveg,kép, leírás, ami ide úgymond passzolna, de inkább maradok a felsorolásnál, vállalva azt,hogy privát üzenet-hegyek fognak esetleg elárasztani..

    1: Töltés: A készülékben(mint mindegyik telefonban) beépített áramkörök végzik a töltést, melyek szabályozzák a töltő áramot és töltő feszültséget. Elméletben teljesen mindegy,hogy milyen Ah-s töltőt használunk, a telefon az áramkörben meghatározott értékekkel fogja tölteni. Azért írom,hogy elméletben, mert (sajnálatos módon) az OT995 gyári töltője csak annyi töltőáramot képes leadni, amivel éppenhogy szinten tudja tartani az akkut, ha a telefonon közben játszunk,vagy filmet nézünk..

    Folytatás...

    #84490496 11 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.