2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Többet fizetsz, ha hűséges vagy?

    Hétről hétre olvashatjuk a Mobilarena oldalán, hogy mennyivel csökkentették a mobilszolgáltatók az általuk árult telefonok árát. Ennek örülni kellene? A TMobile a legnagyobb magyar mobilszolgáltató tudtommal, ráadásul sajna én is náluk vagyok, így egy múltheti mobilarénás cikk alapján kíváncsi lettem, vajon megéri e hűséggel manapság telefont venni?

    Áraikat összevetettem az Edigital áraival, ahol ugye kártyafüggetlen és sokszor kétkártyás verziót kapni a hasonló modellekből, legtöbbször olcsóbban. Gondoltam lesz még egy ár, az éppen aktuális legolcsóbb az Árgép alapján, ahol különböző online áruházak legjobb ajánlatait találjuk. Lássuk:

    A dolog azért éthetetlen, mert a legnagyobb viszonteladó elméletileg nagyobb készleteket tud rendelni olcsóbban, mint más kiskereskedők, függővé teszi a telefonokat, amiket drágán függetlenít csak a hűség lejárta után, ráadásul szervízszolgáltatásban sem jár a konkurencia előtt.

    Régebben, 2-3 éve még megérte hűséget aláírni a T-nél, de a kiragadott példák szerint sok esetben még 2 év hűség aláírása mellett is rosszabbul járunk, mintha vennénk egy új, független telefont. A listában szereplő telefonok mindkét cég kínálatában szerepelnek, ezért kerültek be, de más telefonoknál is hasonló a helyzet.

    Folytatás...

    Reignman 11 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.