2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Tárkonyos - dijoni mustáros csirkeragu

    A következőkben egy kis főzőcskére szeretnélek invitálni benneteket eme különleges, ám mégis egyszerűen elkészíthető kaja receptjével.

    A történetéről röviden annyit, hogy a párommal egy belvárosi étteremben tett látogatásunk alkalmával rendeltem az étlapról ezt a fogást, vagy ha nem is ezt akkor valami Poulet à la moutarde de Dijon et estragon-t, vagy ilyesmit(igen, a fordítóba írtam be :DDD ).
    Lényeg a lényeg, hogy megtetszett így gondoltam, mivel amúgy sem ma kezdtem már a főzőcskézést, lemásolom, egy kicsit tovább finomítva.
    Így hát megpróbáltam kitalálni az összetevőket és ízlés alapján "újrafőztem" ezt a fogást

    Ez annyira jól sikerült, hogy azóta már sokadjára készítettem el a családnak, illetve édesanyám kérésére neki is lepasszoltam a receptet

    Mielőtt az agglegények és notórius porleves evők futva menekülnének, megnyugtatnék mindenkit, hogy valóban egyszerűen és viszonylag gyorsan elkészíthető étel ez, ami még nem is mondható túl drágának(ha mondjuk nem 10 főre és minden másnap készítjük).
    Alkalomszerűen elkészítve, a teltebb ízeket kedvelő hölgyek és urak számára tökéletes lehet, pl bevágódós gyertyafényes vacsira is. ;)

    Hozzávalók:

    Folytatás...

    Peterson_ 11 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.