2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • 1MORE ComfoBuds Z fülhallgató, az álomtündér

    Az utóbbi időben nagyon nehezen alszom el. Lehet sok a stressz, vagy kevés a mozgás, ki tudja. Hozzászoktam ahhoz hogy éjszakánként podcasteket hallgatok a Bluetooth-os over ear fejhallgatómmal (UTAXO UT-BH003), amíg álomba nem szenderülök. Na most ezzel az a probléma, hogy az én kínai csoda fejhallgatóm zenehallgatásra kiváló, de abban aludni nem a legkomfortosabb. Különösképpen azért mert én szeretek stabil oldalfekvéses pozícióban aludni és így a fejhallgató nyomja a kezemet, a kezem nyomja a fejhallgatót, ami meg le akarja tépni a fülemet. Szó ami szó, nem a legkényelmesebb, és jó párszor arra ébredtem, hogy félig le van rólam esve a fejes, a másik fele meg nyomja a fejemet.
    Hát ezzel a rettentő problémával köszöntött be az év lesztentebb ünnepe a kínából rendelőknek, november 11. És természetesen bennem is elindult a vezérhangya...
    Elkezdtem nézegetni a vezeték nélküli fülhallgatókat, gondolva arra, hogy azok a pici kis fülesek csak kényelmesebbek, mint az én batár fejesem. Elég hamar rátaláltam a 1MORE gyártóra, aki Ali egyik legnevesebb kis árusa ebben a kategóriában. Ki is néztem egy fülest, de aztán a termékpalettát tovább lapozgatva olyanra bukkantam, amit hirtelen el se hittem:
    Egy fülhallgatót, amit alvásra terveztek, azaz a ComfoBuds Z-t!
    Szóval úgy látszik kerek e világon nem csak én szenvedek ezzel az eget rengető problémával, és itt van a megmentőnk.

    Folytatás...

    mustang08 2 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.