2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Vajon miért? Fórumtársak utálata...

    Fordult valakivel elő, hogy egy fórumtárs, indokolatlanul utálatot mutatott irántad, úgy mintha valami baja lenne... De végül tán úgy néz ki, hogy benézett valamit...

    És természetesen azóta se hajlandó megosztani privátban a lelki gondjait?

    Egyszer fordult elő ez velem, pár hete, hogy hardveraprón egy hirdetés alá beírtam, hogy UP a hirdetésnek, majd ezt követően azt a reakciót kaptam, hogy ne is merjek ide írni többet, és húzzak máshova, a topicomba...

    Nos a hirdetőt tudomásom szerint nem ismerem személyesen, mivel nem is itt él a környezetemben, sőt Google-t használva is kiderült, hogy összetűzésem se volt hasonló topicban, X idő alatt egyetlen hozzászólására sem reagáltam negatív válasszal.

    Na ezt adjátok össze....

    Graphics 11 éve 42

  • Lenovo A830 - első benyomások

    Nos pár napja boldog tulajdonosa lettem eme készüléknek, mely bizony a nagy Kínából érkezett.

    Első benyomásra egy egyszerű doboz fogadott, eléggé szűkre szabva, azért pár bonusnak tudna örülni az ember, de volt gyárilag fólia és egy "hard case" tok is.

    A telefon gyors, MTK6589-es SoC, négy mag, 4 GB, 1 GB RAM, bővíthető microSD-vel, dual SIM.

    Nagy tepsi, ez tény, 5", viszont a felbontás lehet sokaknak zavaró, csak 960*540. viszont éles a kép, nincs pixelesedés.

    Kamera 8MP, és bizony meglepően jó.

    Szoftverezettség tekintetében kimagasló, a kínai szoftverek aránya is. Egyelőre sajna angolul kommunikál velem, de remélem ezt majd sikerül orvosolni, a Lenovo Launcher meglepően jó, maradt is, a gyári tárcsázó repült.

    Sok apróság van még ami kellemessé teszi a használatot, és a mindennapokat, így nemsokára részletes teszt is készül róla.

    :R

    Graphics 11 éve 16

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.